AUTOpro
Stiri

Kia va relua producția la uzina din Zilina pe 6 aprilie

Kia Motors va reporni producția la uzina sa din Slovacia luni 6 aprilie 2020.

Kia Motors este primul constructor care repornește producția la o uzină auto din Europa în plină pandemie de coronavirus SARS-CoV-2. Kia a decis să își cheme angajații înapoi la lucru la uzina sa din Zilina, Slovacia, începând de luni, 6 aprilie.

Între 6 și 9 aprilie, uzina din Slovacia va lucra în trei schimburi, urmând ca apoi, după Paștele Catolic, să treacă la două schimburi pe zi până la finalul lunii aprilie.

Oficialii Kia și-au informat angajații printr-o scrisoare publicată pe pagina de Facebook Kia Slovakia:

”Dragi colegi,

Sperăm că ați folosit ultimele două săptămâni să vă relaxați și să vă întăriți starea de sănătate.

După cum am anunțat înainte de întreruperea producției, luni, 6 aprilie, liniile de asamblare vor reporni în halele noastre. Ca și până acum, producția se va desfășura respectând măsuri stricte de igienă și prevenție, în conformitate cu recomandările autorităților Republicii Slovace.

De luni, 6 aprilie, până joi, 9 aprilie, vom produce în regim standard cu trei schimburi. După Paște și până la finalul lunii aprilie, vom trece la două schimburi (dimineața și după-amiaza).

Piața mondială se află zilnic în schimbare, iar Kia Motors Slovacia monitorizează cu atenție situația. Dacă există limitări în ceea ce privește cererea sau oferta de materiale sau alte situații neprevăzute, suntem gata să răspundem. Vă mulțumim pentru încredere și cooperare. Să avem încredere, să ne înțelegem și să ne respectăm reciproc.

Mulțumim, echipa Kia Motors Slovacia.”

Slovacia înregistrează un număr mic de infectări cu coronavirus. Pe 1 aprilie, autoritățile slovace au raportat un total de 400 de cazuri și un singur deces.

Articole similare

NIO atacă BMW și Mercedes-Benz în Europa prin servicii unice pentru baterii – înlocuire, upgrade și închiriere, printre altele

Darius Pana

Bogdan Vrabie a câștigat etapa a patra din Cupa Suzuki 2017

Filip Sîrbu

Pachetul de baterii. Mai bine pe verticală decât pe orizontală?

Florin Amariei

Leave a Comment