AUTOpro
Stiri Industrie

Karma GT by Pininfarina – artă automobilistică

Karma GT by Pininfarina

Karma GT este un automobil care a primit tratamentul Pininfarina și acum este pe cale să obțină premiul Compasso d`Oro, o distincție acordată o dată la doi ani doar celor mai impresionante produse.

Vorbim, bineînțeles, de un automobil concept. Acesta este un shooting brake coupe care ne reamintește de un Ferrari GTC4Lusso care pare a fi realizat de Maserati. Două portiere, o siluetă alungită, un portbagaj decent și o alură magică îi conferă lui Karma GT o prezență fantastică.

În fiecare an Asociația pentru Design Industrial indentifică cele mai bune forme italiene care ajung în producție și le prezintă într-un calendar, un site dedicat și o serie de expoziții. Karma GT, așadar, a ajuns în ADI Design Index 2020. Îndeplinirea acestui pas înseamnă că automobilul intră în competiția pentru prestigiosul premiu Compasso d`Oro.

Karma GT este, așa cum îi sugerează și numele, un „Gran Turismo” complet electric definit de proporțiile Revero GT 2020 pe a cărui platformă se bazează. Are o parte frontală agresivă și aerodinamică, iar liniile principale de design susțin senzualitatea.

„Suntem mândri că proiectul născut din creativitatea noastră și colaborarea cu Karma a primit această prestigioasă recunoaștere globală”, a spus Paolo Pininfarina.

Articole similare

Samsung investește din nou în uzina SDI din Ungaria

Florin Amariei

Îngrijorări. Șoferii nu și-au mai îngrijit mașinile din cauza pandemiei

Florin Amariei

Ford a amânat debutul SUV-ului electric Explorer pentru 2024

Mihai Morcovescu

Leave a Comment