AUTOpro
Industrie

Începe reorganizarea! CTO-ul Ferrari pleacă!

CTO-ul Ferrari, Michael Leiters, pleacă din cadrul companiei, în urma unei decizii cu privire la reorganizare anunțată de noul CEO, Benedetto Vigna.

Ferrari a transmis că planurile noului CEO deja se pun în mișcare, iar printre primele sale măsuri se numără o schimbare de funcții. Trei dintre actualii membri ai echipei de conducere vor părăsi compania italiană.

Cu toate că se începe cu schimbări la vârful entității, Ferrari confirmă că aceste mutări reflectă noua strategie privind exclusivitatea, excelența și sustenabilitatea. Benedetto Vigna nu este cunoscut publicului larg, însă el reprezintă un titan al industriei. Rolul său este unul extrem de important, întrucât trebuie să ducă Ferrari în etapa următoare – cea a electrificării totale.

Michael Leiters s-a alăturat Ferrari în 2014 și a ajutat la dezvoltarea unora dintre cele mai celebre modele contemporane, inclusiv SF90 Stradale și noul 296 GTB care sunt primele automobile hibrid ale firmei auto cu calul cabrat.

CMO-ul și CBDO-ul vor părăsi, de asemenea, Ferrari la început de 2022, când toate aceste schimbări vor fi oficializate printr-un anunț care va arăta lumii noua față a Ferrari. Tot atunci vor fi anunțați și noii membri ai echipei de conducere actualizate.

Articole similare

Huawei, cu un pas în fața Apple. Renunță la telefoane și produce mașini electrice

Florin Amariei

Adevarata legatura dintre BMW si tigai

Florin Amariei

Noul McLaren Artura primește pneuri smart „Cyber Tyre” de la Pirelli

Florin Amariei

Leave a Comment