AUTOpro
Green car

Dacia Spring, câștigătoarea AUTOBEST 2022

dacia spring vanzari livrari

Dacia Spring este câștigătoarea trofeului AUTOBEST 2022 – o dublă premieră. EV-ul devine astfel „The Best Buy Car of Europe 2022”, adică cea mai bună mașină pe care o poți cumpăra pentru un preț corect și utilizare extensivă.

Juriul AUTOBEST, alcătuit din ziariști din 32 de țări europene, a desemnat modelul Spring drept câștigător al titlului The Best Buy Car of Europe 2022.

Juriul a ales Dacia Spring ca fiind atât cel mai bun cât şi cel mai accesibil vehicul din competiție. Este vorba de o premieră, întrucât este pentru prima oară în istoria de 21 de ani a competiției când juriul AUTOBEST a desemnat câștigător un vehicul 100% electric.

„După premiul Good Deal obținut la Automobile Awards, acest nou trofeu vine ca o recunoaștere a viziunii Dacia de a oferi o soluție de mobilitate 100% electrică accesibilă tuturor”, ne transmite Dacia.

„Suntem foarte mândri că am câștigat premiul AUTOBEST 2022. Acesta confirmă hotărârea Dacia de a oferi clienților ceea ce este cu adevărat util pentru ei. Simplu în utilizare şi accesibil, Spring este perfect adaptat epocii pe care o trăim. Doresc să le mulțumesc membrilor juriului AUTOBEST pentru că ne-au invitat să continuăm în această direcție.”, a spus Denis Le Vot, CEO-ul Dacia.

Articole similare

Aiways U5 s-a lansat în Belgia

Florin Amariei

Iată cum arată Xiaomi MS11, primul automobil electric din istoria gigantului chinez, care va sosi în 2024

Mihai Morcovescu

Ram 1500 Revolution BEV – conceptul ce arată linia de urmat pentru pick-up-urile brandului american

Darius Pana

Leave a Comment