AUTOpro
Stiri

Geely și Tencent – un nou acord strategic

Geely Auto Group și Tencent semnează un acord de cooperare pentru desfășurarea unei cooperări strategice în domeniile digitalizării, a cabinelor de pilotaj inteligente, conducerii autonome și dezvoltării cu emisii reduse de carbon.

Cele două părți vor colabora pentru a digitaliza pe deplin toate aspectele unui ciclu de viață al produselor auto, de la dezvoltarea produselor, producția, comercializarea, utilizarea vehiculelor, până la serviciul post-vânzare folosind tehnologii comune.

În domeniul acționării autonome, cele două companii vor explora testarea și validarea simulată a sistemelor de acționare autonomă. Prin acest parteneriat, Geely și Tencent vor promova, de asemenea, dezvoltarea cu emisii reduse de carbon a industriei auto și neutralitatea carbonului ca obiectiv al industriei.

În 2018, Geely și Tencent au cooperat pentru prima dată pentru a forma un joint-venture cu China Railways, care dezvoltă Wifi de mare viteză, aplicații de servicii de mobilitate feroviară de mare viteză și alte servicii digitale. În 2019, ECARX, o întreprindere investită strategic în cadrul Geely Holding Group, a semnat un acord de cooperare cu Tencent Auto pentru a lucra împreună la servicii de conectivitate inteligente, operațiuni comune ale utilizatorilor, AI și servicii cloud. În prezent, aplicațiile auto Tencent au fost integrate cu succes în mai multe modele Geely Auto și Lynk & Co.

Articole similare

Kia XCeed: toate detaliile despre noul crossover urban

Dragos Baltateanu

Mașini BMW, Toyota și Audi pot fi deschise și pornite printr-un hack radio

Autopromag

Ford reușește să învingă GM în lupta privind publicitatea virală

Florin Amariei

Leave a Comment