AUTOpro
Stiri

Dacia și Renault oferă plata integrală online și livrarea la domiciliu

Dacia Logan Stepway

În efortul de a se adapta noii realități impuse de pandemia de coronavirus, Groupe Renault România oferă noi servicii prin platformele sale de vânzări online.

Astfel, clienții Dacia și Renault pot opta pentru achitarea integrală a mașinii dorite online și pot alege inclusiv livrarea mașinii la domiciliu, evitând interacțiunea fizică sau deplasarea la showroom.

”Platformele de vânzare online ale grupului au fost primele inițiative de acest gen din România și ne-au permis să înțelegem foarte exact nevoile și așteptările clienților noștri. Această evoluție a serviciilor ne ajută să continuăm inovația digitală din zona de e-commerce începută în urmă cu aproape 2 ani. Suntem convinși că mediul nostru de business va continua să se schimbe într-un ritm alert, deoarece așteptările clienților continuă să crească. Drept urmare obiectivul nostru rămâne acela de a propune clienților mai multă flexibilitate și o experiență digitală personalizată.” declară Mihai Tanase, Head of Digital Dacia & Renault. 

Procedura de achiziție online este intuitivă și rapidă. Clienții pot consulta ofertele disponibile pe site-uri cu ajutorul mai multor filtre de selecție (model, preț, culoare, tip combustibil, transmisie, capacitate cilindrică), astfel încât alegerea să fie cât mai potrivită nevoilor lui.

Apoi, acesta poate finaliza procedura, plătind integral online vehiculul sau își poate rezerva autoturismul selectat, achitând o taxă de 500 de Euro (TVA inclus). Plata se face cu ajutorul unui card bancar de credit sau debit, prin intermediul unui procesator securizat de plăți. Atât contractul, cât și factura se vor transmite electronic de către un agent autorizat, ales în prealabil de client.  

Până în acest moment, peste 1200 de clienți au ales să rezerve un automobil Dacia sau Renault prin intermediul platformelor de e-commerce: https://vanzari.renault.ro și  https://vanzari.dacia.ro.

Articole similare

Land Rover Defender 2024 primește un nou motor diesel și actualizări la interior și exterior

Mihai Morcovescu

Renault, acuzat de „păcălirea” testelor de emisii. Dieselgate în Franța.

Robert Stan

Waymo lansează serviciul robo-taxi fără șofer

Leave a Comment