AUTOpro
Stiri

BMW România prelungește automat programele de garanție

BMW România a anunțat că prelungește programele de garanție și service până la data de 31 mai datorită situației excepționale cauzată de pandemia de coronavirus.

Pentru a permite clienților să se deplaseze cu mașinile personale fără probleme, BMW România a decis prelungirea automată a programelor de garanție ce expirau după data de 16 martie.

Aceste programe se prelungesc automat până la data de 31 mai. Aici intră toate programele de garanție și service, inclusiv Basic Service Inclusive, Service Inclusive sau Repair Inclusive. Extinderea programelor de garanție se va aplica doar perioadei de timp, limita numărului de kilometri rămânând neschimbată.

BMW a introdus și un program de preluare a mașinii de la client fără contact, aceasta fiind dusă în service și returnată cu ajutorul unei platforme auto.

Serviciul este completat de un program de curățenie a automobilului plus mediu de lucru protejat ce include dezinfectarea directă a unor zone din automobil, folosirea mănuşilor şi a husei de protecţie pentru scaune şi volan.

Articole similare

EVENIMENT Exclusiv AUTOpro. Interviu Jörgen Wulfsberg, director la CEVT: REEV, mai bun decât PHEV

Florin Amariei

Porsche Panamera S E-Hybrid, cel mai puternic Porsche din istorie

Filip Sîrbu

Volkswagen lansează un robot mobil de încărcare EV

Andrada Arsenie

Leave a Comment