AUTOpro
Romania my love Stiri

Antidot pentru stresul la volan

Astăzi, oamenii petrec foarte mult timp la volan, iar mașina devine a doua lor casă. Potrivit unui studiu realizat recent de STEM/MARK pentru MARS*, șoferii români nu fac excepție de la acest curent. Studiul arată că aproximativ 58% dintre șoferii români se bucură de șofat, însă sunt și factori care le influențează călătoria într-un mod negativ.

Roxana Ciuhulescu

Adesea, șoferii români declară că ceilalți participanți la trafic reprezintă cea mai importantă sursă de stres. De asemenea, ei pun pe seama furiei de moment și a disconfortului transformarea șofatului într-o experiență neplăcută, în care le este distrasă atenția și subminată încrederea în sine la volan. Studiul mai arată că, pentru două treimi dintre șoferii români, pasagerul potrivit le poate transforma călătoria cu mașina într-o experiență mult mai plăcută. Nu în ultimul rând, potrivit șoferilor români, muzica preferată, cafeaua sau guma de mestecat fără zahăr (ținând cont că mestecatul crește nivelul de concentrare) sunt factori care contribuie la creșterea gradului de satisfacție și încredere în timpul  călătoriei cu mașina, pentru că îi mențin reîmprospătați și îi ajută să sosească la timp și revigorați la destinație.

În special în sezonul rece, șoferii trebuie să își mențină atenția la nivelul maxim de concentrare, în orice condiții, pentru a ajunge în siguranță la destinație. E nevoie de foarte puțin pentru a-ți pierde concentrarea: studiul a confirmat faptul că 52% dintre respondenți sunt distrași de șoferii neatenți și agresivi, în timp ce 38% își fac griji pentru starea drumurilor, vremea rea  sau pasagerii zgomotoși. Toți acești factori externi le provoacă șoferilor o stare de stres și disconfort – peste jumătate dintre ei au confirmat acest lucru.

Guma de mestecat fără zahăr reprezintă o modalitate de a te menține atent și concentrat la volan, precum și de a sosi revigorat la destinație, zâmbitor și încrezător, pentru a putea depăși orice obstacole care ar putea apărea în timpul zilei.

De aceeași părere este și vedeta TV Roxana Ciuhulescu, expert în domeniul auto-moto: “Condusul, în special în București, poate fi stresant. Totuși, oriunde aș merge, vreau să sosesc revigorată, zâmbitoare și încrezătoare. Guma de mestecat Orbit este modul ideal de a mă menține așa, întotdeauna fresh, în ciuda programului încărcat și a multiplelor călătorii pe care le fac. Orbit face parte din echipamentul meu obligatoriu de mașină,  este partenerul meu constant de drum.”

Orbit lansează acum o nouă aromă într-un nou ambalaj special creat pentru a se potrivi perfect în compartimentele din interiorul mașinii: Orbit Bubblemint într-o sticluță practică de 60 de drajeuri, concepută pentru călătoriile cu mașina. Această aromă  foarte populară a gumei de mestecat fără zahăr este foarte savuroasă și totodată reprezintă o modalitate simplă și testată de a avea un zâmbet frumos și sănătos și de a fi încrezător pe drum și, mai ales, când se ajunge  la destinație.

Five Bottle (1) Orbit Bubblemint_Bottle

Atunci când șoferii își pierd concentrarea la volan și au nevoie de un plus de energie, astfel încât să fie din nou pe val și să ajungă în siguranță la destinație, este recomandat să încerce cea mai răcoritoare  și intensă aromă de gumă de mestecat fără zahăr, Airwaves Extreme. Acestă gumă de mestecat oferă un start de prospețime care va reda șoferilor bucuria șofatului, la un nivel maxim de concentrare. Airwaves oferă o respirație proaspătă și crește energia interioară care te va ajuta să treci peste toate obstacolele de peste zi. Airwaves Extreme este disponibil  în sticluța de 60 de drajeuri care se potrivește perfect în orice compartiment al mașinii, mereu la îndemână pentru un efect răcoritor, intens, de durată.

O călătorie cu stil nu ar fi completă fără un zâmbet radiant. Zâmbetul este accesoriul perfect, oriunde și cu oricine ai călători. Guma de mestecat  fără zahăr  5 îți trezeste curiozitatea de îndată ce vezi pachetul foarte atractiv cu un design original. Guma de mestecat fără zahăr 5 este disponibilă în mai multe sortimente cu arome savuroase care durează și trezesc papilele gustative și, totodată, fac mestecatul mai amuzant.  Noul ambalaj 5, sticluța de 30 de drajeuri, este practic pentru mașină, oferindu-le șoferilor o experiență deosebită și plină de savoare pe parcursul călătoriei cu mașina, către orice destinație.

Guma de mestecat fără zahăr face acum parte din echipamentul obligatoriu pentru orice mașină și orice călătorie – pentru un plus de confort, prospețime, încredere și o experiență unică de șofat. Drum bun!

Articole similare

Fereastra de oportunitate PHEV este în curs de închidere

Filip Sîrbu

GoodYear a lansat Eagle F1 Asymmetric 3

Daimler vrea să fie mai mic!

Andrada Arsenie

Leave a Comment