AUTOpro.ro
Inside story Stiri

227.000 de autoturisme Volkswagen și Porsche, vizate de un „recall”

Porsche

Volkswagen și Porsche, mărci ale grupului german Volkswagen, vor anunța curând un „recall” care vizează circa 227.000 de mașini ale căror airbag-uri și centuri de siguranță au defecte.

Conform unui articol apărut în publicația germană Stuttgarter Zeitung chemarea la service pentru remedierea unor probleme la airbag-uri și centurile de siguranță vizează modelele Volkswagen Tiguan, Sharan și CC produse în 2015, precum și vehicule Porsche 911, Boxster, Cayman și Panamera produse în 2015 și 2016.

Publicația germană a menționat ca sursă a informațiilor Autoritatea Federală a Industreie Auto (KBA) din Germania care a dezvăluit că mașinile au nevoie de o actualizare a software-ului unităților de control al airbag-urilor.

De altfel, Volkswagen a menționat deja posibile probleme cu airbag-urile din unele modele ale sale, adăugând că trebuie instalat un nou software.

Un purtător de cuvânt al Porsche a declarat, de asemenea, că aproximativ 23.500 de automobile Porsche ar putea fi afectate de problema airbag-urilor sau de ce a sistemului de declanșare a pretensionării centurilor de siguranță chiar dacă vehiculul nu a fost implicat într-un accident. Oficialul a anunțat că, dintre vehiculele afectate, doar aproximativ 3.900 se află în Germania.

Articole similare

Înmatriculările de mașini noi continuă să scadă

Dan Damian

Nissan celebrează 70 de ani de electrificare

Sirbu Automedia

Uber și Volvo mai fac o încercare în California

Sirbu Automedia

Leave a Comment