AUTOpro
Extra

Noul Volvo XC60 surprins camuflat

În îndepărtata și friguroasa Suedie a fost surprins în teste viitoarea generație a lui Volvo XC60, care era și cazul să își facă apariția, după 8 ani de prezență pe piață, perioadă în care a făcut furori. După cum puteți vedea, modelul este puternic camuflat, pentru ca cei din exterior să vadă cât mai puține detalii exterioare ale noului model.

Farurile vor prelua imaginea vizuală a fratelui mai mare XC90, cu luminile de zi în formă de T, la fel și stopurile, noul XC60 având în plan să devină un baby-XC90, ceea ce înseamnă că exteriorul va fi mai impunător, dar nu numai. Zvonurile spun că și interiorul va fi aproape identic cu cel de pe XC90, cu ecranul orientat portrait.

În buna tradiție a suedezilor, XC60 va deveni cel mai sigur automobil din segment, unele voci spunând că va fi capabil chiar să se conducă complet autonom până la o anumită viteză. Având în vedere că XC60 va fi bazat pe aceeași platformă SPA (Scalable Product Arhitecture) la fel ca XC90 și S90, acesta va avea în ofertă doar motoare supraalimentate în 3 și 4 cilindri, alături de o versiune plug-in hybrid.

Vă dorim un 2017 plin de sănătate, bucurii, și sănătate maximă. La mulți ani!

Articole similare

Premieră mondială: primul ziarist din lume copilot pe Extreme E

Cătălina Cozma

Exclusiv!! Porsche 911 GT2 surprins în teste pe Nurbugring

Filip Sîrbu

Exclusiv! Incredibil, imagini cu Koenigsegg One1 distrus în timpul testelor!

administrator_autopromag

Leave a Comment