AUTOpro
Extra

S65 AMG aproape de o restilizare

Avem în fața ochilor cele mai clari poze de până acum cu viitorul vârf de lance al gamei S-Class de pe Mercedes: modelul S65 AMG. După cum se poate vedea și în imagini, exteriorul, în afară de bări de protecție față și spate ușor schimbate, nu a primit alte modificări radicale.

În ceea ce privește grupul moto-propulsor, zvonurile spun că motorul va vedea o creștere a puterii cu aproximativ 20 CP, până la uriașa valoare de 650 CP, trimiși la cele 4 roți prin intermediul tracțiunii integrale 4Matic. De fapt, putem să ne luăm adio de la modele Mercedes AMG cu tracțiune spate. Cei de la AMG au anunțat că aproape toate modelele care vor urma vor veni numai cu tracțiune integrală, pentru o manevrabilitate fără egal.  Nu vă așteptați ca noul S65 AMG să fie ieftin. Prețul de pornire se va regăsi undeva în jurul valorii de 240 000 euro. Un preț nu tocmai mic. Însă este cel mai rapid S-Class din lume.

Articole similare

În exclusivitate: primele fotografii cu viitoarele Dacia Logan și Logan MCV

administrator_autopromag

Consecințe majore: Cele mai mari companii petroliere din România și-au anunțat planurile de investiții. Acestea vor fi reduse. Chiar cu până la 35%!

administrator_autopromag

Noul Insignia OPC camuflat în Insignia obișnuit

Filip Sîrbu

Leave a Comment