AUTOpro
Extra

Exclusiv! Video spion BMW X3

Viitorul BMW X3, cu numele de cod G01, a fost fotografiat și filmat în timp ce alerga pe circuitul german de la Nürburgring. Va fi bazat pe noua arhitectură CLAR, iar sistemul xDrive de tracțiune integrală va transmite mare parte din putere către puntea spate. Sub capotă își vor găsi loc motoare de 2 și 3 litri, atât alimentate cu benzin, cât și cu motorină. Este foarte posibil ca propulsorul în 3 cilindri, de 1,5 litri, să fie utilizat pentru X3, în versiune hibrid, plug-in. Alegerea platformei CLAR pentru viitorul X3 va aduce și o greutate totală mai mică a noului model. Din punctul de vedere al tehnologiilor utilizate, X3 va împrumuta în parte de la Seria 7 și va deveni astfel reper în segment. Supozițiile merg în direcția în care în târg se aude că nu vor fi mari schimbări în ceea ce privește designul. Viitorul BMW X3 va avea și o versiune cu ampatament mărit (nume de cod G08), care se adresează pieței chineze.

Cât despre viitorul X3 M, vă putem spune că va fi mai încăpător din punctul de vedere al dimensiunilor interioare, va afișa un exterior mai agresiv și va împrumuta tehnică de la M3 și M4, inclusiv cei 425 CP.

Articole similare

S65 AMG aproape de o restilizare

Filip Sîrbu

Tiparniţa de euro încinge boom-ul fondurilor de investiţii

administrator_autopromag

Detalii în exclusivitate de la Salonul Auto de la Detroit – planurile alianței Renault-Nissan-Mitsubishi și ale lui Ford

Filip Sîrbu

Leave a Comment