AUTOpro
Extra

Dan Vardie, prezent la prestigiosul eveniment Vietnam Innovation Summit din Vietnam

Dan Vardie

În cadrul prestigiosului eveniment Vietnam Innovation Summit 2023, prezența editorului revistei AUTO Pro, Dan Vardie, a reprezentat un moment deosebit, aducând un aport semnificativ în discuțiile despre inovație și sustenabilitate.

Vietnam Innovation Summit este un eveniment anual organizat de InnoLab Asia în colaborare cu Departamentul de Știință și Tehnologie (DOST) al orașului Ho Chi Minh, care adună laolaltă factori de decizie, agenții guvernamentale, fonduri regionale, corporații de top, startup-uri în creștere rapidă, și incubatoare de business din întreaga lume.

Aceste organizații, ghidate de o strategie transparentă de inovație, cooperează dincolo de resursele lor interne, formând un autentic incubator de idei și inovație bogat în experiență actuală și extrem de pertinentă. Prin intermediul Vietnam Innovation Summit, se accelerează inovația colectivă, contribuind astfel la promovarea progresului către un viitor mai sustenabil.

Dan Vardie

Tema ediției din 2023 a fost “Inovație pentru un Vietnam mai Verde”, concentrându-se pe oferirea de soluții inovatoare pentru o dezvoltare durabilă a Vietnamului, abordând simultan provocările MSG (mediu, social și guvernare). Summitul a adunat peste 1000 de participanți din diverse sectoare și 20 de țări diferite, subliniind angajamentul comun pentru dezvoltarea durabilă a Vietnamului.

Gala Premiilor Make The Future Green

Punctul culminant al prestigiosului eveniment Vietnam Innovation Summit a fost reprezentat de Gala Premiilor Make The Future Green, o sărbătoare a inovației, sustenabilității și a realizărilor remarcabile care conduc la schimbări pozitive pentru lumea în care trăim. Aceste premii au fost create de Dan Vardie, Președintele Juriului European AUTOBEST.

Dan Vardie

În calitate de gazdă a ceremoniei de premiere, Dan Vardie, Fondator și Președinte al AUTOBEST, a dezvăluit și premiat prestigioșii câștigători ai premiilor Make The Future Green:

  • Outstanding Industrial Project Award: VinFast
  • Exemplary Green Commercial Fleet Award: Lado Taxi 

Articole similare

Codul fiscal a ajuns o armă în bătălia politică

administrator_autopromag

Celebrul BMW Seria 8 aproape de comeback

Filip Sîrbu

Dispar taxa hotelieră şi impozitul pe spectacole

administrator_autopromag