AUTOpro
AUTO pro Exclusiv

Detroit 2015: “The Gallery” – o expoziție auto destinată exclusiv posesorilor de carduri bancare de tip ”black”!

“Acum 7 ani când am lansat acest proiect eram în fața celei mai puternice crize economice iar productorii de supercar-uri începeau sa renunțe la participarea la Salon. Așa că ne-a venit ideea organzării unui eveniment de lux cu mașini de superlux deschis doar oamenilor care pot accesa luxul” – ne declara în exclusivitate Rod Alberts, Directorul Salonului NAIAS de la Detroit, un veteran al acestui business.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Expoziția este un unicat în peisajul Saloanelor auto internaționale și se adresează exclusiv posesorilor de carduri bancare de tip ”black”. „De-a lungul anilor, evenimentul a crescut atât ca participare cât și ca performanță financiară, mai toate mașinile fiind vîndute exact în seara evenimentului.” a continuat Alberts.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Evenimentul The Gallery s-a desfășurat sâmbătă seara într-o organizare greu de egalat la MGM Grand Detroit, operatorul de casino-uri american, de altfel co-orgaizator alături de DADA, asociația dealerilor auto din regiunea Detroit, organizatorul salonului.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Cei câteva sute de participanți au avut ocazia să vadă 27 de supercaruri aparținând celor mai premium mărci: Aston-Martin, Bentley, Falcon, Ferrari, Jaguar, Lamborghini, Land Rover, Lingenfelter, Maserati, McLaren, Porsche, Rolls-Royce și SRT Viper. După cum remarca un investment bancar american participant la eveniment „mașinile sunt tunate pe ici pe colo, pe la caroserie, motor și tapițerie!”

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Articole similare

EVENIMENT Exclusiv AUTOpro. Interviu Jörgen Wulfsberg, director la CEVT: PHEV-urile au rolul lor!

Florin Amariei

Exclusiv: ce este în spatele succesului mașinilor electrice

Andrada Arsenie

EXCLUSIVITATE Carlos Tavares pentru AUTOpro: Este posibil ca oficialii companiilor să fie mult mai reticenți în a investi într-un salon auto (I)

Dan Vardie

Leave a Comment