AUTOpro
Generale

Tehnologiile Suzuki au fost premiate în cadrul celei de-a 49-a ediție a Galei Premiilor Ichimura

Suzuki Motor Corporation a câștigat Contribution Prize în cadrul ediției cu numărul 49 a Premiilor Ichimura în Industrie, organizate de Fundația pentru Dezvoltarea Noilor Tehnologii, pentru “Dezvoltarea materialelor din rășină, cu un aspect deosebit, utilizate în realizarea elementelor de design interior pre-vopsite”.

Este prima dată în ultimii opt ani și a patra oară în istorie când Suzuki obține un astfel de premiu.Interior Suzuki_1 Suzuki a dezvoltat un material bio-policarbonat din rășină cu multiple proprietăți, având o suprafață super lucioasă, cu rezistență deosebită la soare, căldură și impact, pentru a fi integrat în diverse piese ale vehiculului ce trebuie să fie de calitate superioară.

Premiul obținut recompensează munca de dezvoltare a acestui material din rășină, dar și valorificarea sa în diverse elemente din habitaclu, prin utilizarea unor tehnologii de pre-vopsire a materialelor și design de structură.Interior Suzuki_2

Rezultatele noii tehnologii sunt componente pre-vopsite cu o suprafață lucioasă de înaltă calitate, al căror aspect rivalizează cu cel al componentelor vopsite. Contribuie astfel la reducerea unor procese ce afectează mediul înconjurător, prin reducerea, de exemplu, a compușilor organici volatili ce apar în cazul componentelor vopsite.

Suzuki a adoptat global această tehnologie de realizare a componentelor habitaclului, inclusiv pentru decorul unității audio a noului model compact Swift.

 

Articole similare

Navya, o companie din Franța, a devenit cunoscută pe plan mondial pentru implicarea sa Lyft vrea un miliard de călătorii autonome și electrice în 2025

Filip Sîrbu

Lincoln va lansa primul model electric în 2025. Acesta va fi un SUV cu 7 locuri

Mihai Morcovescu

Noua Dacia Duster va fi comercializată pe diferite piețe sub sigla Renault

Mihai Morcovescu

Leave a Comment