AUTOpro
Generale

Tehnologiile Suzuki au fost premiate în cadrul celei de-a 49-a ediție a Galei Premiilor Ichimura

Suzuki Motor Corporation a câștigat Contribution Prize în cadrul ediției cu numărul 49 a Premiilor Ichimura în Industrie, organizate de Fundația pentru Dezvoltarea Noilor Tehnologii, pentru “Dezvoltarea materialelor din rășină, cu un aspect deosebit, utilizate în realizarea elementelor de design interior pre-vopsite”.

Este prima dată în ultimii opt ani și a patra oară în istorie când Suzuki obține un astfel de premiu.Interior Suzuki_1 Suzuki a dezvoltat un material bio-policarbonat din rășină cu multiple proprietăți, având o suprafață super lucioasă, cu rezistență deosebită la soare, căldură și impact, pentru a fi integrat în diverse piese ale vehiculului ce trebuie să fie de calitate superioară.

Premiul obținut recompensează munca de dezvoltare a acestui material din rășină, dar și valorificarea sa în diverse elemente din habitaclu, prin utilizarea unor tehnologii de pre-vopsire a materialelor și design de structură.Interior Suzuki_2

Rezultatele noii tehnologii sunt componente pre-vopsite cu o suprafață lucioasă de înaltă calitate, al căror aspect rivalizează cu cel al componentelor vopsite. Contribuie astfel la reducerea unor procese ce afectează mediul înconjurător, prin reducerea, de exemplu, a compușilor organici volatili ce apar în cazul componentelor vopsite.

Suzuki a adoptat global această tehnologie de realizare a componentelor habitaclului, inclusiv pentru decorul unității audio a noului model compact Swift.

 

Articole similare

Mitsubishi a lansat noul L200 la Geneva

Stan Robert

Volkswagen upgradează legendarul Multivan

Dragos Baltateanu

Norvegia vrea micșorarea subvențiilor pentru mașini electrice

Autopromag

Leave a Comment