AUTOpro
Stiri

Richard Mille și McLaren continuă parteneriatul cu noul Speedtail

richard mille mclaren

Așa cum îi sugerează și numele, noul exemplar Richard Mille este construit pentru a reflecta identitatea orologică a modelului McLaren Speedtail. Acesta este un semn clar că cele două entități își continuă parteneriatul.

Carcasa lui RM 40-01 Automatic Tourbillon McLaren Speedtail preia forma de lacrimă a automobilului a cărei menire este să ofere o aerodinamică superioară. Conform atelierului, numai carcasa este compusă din 69 de componente individuale și a durat un an și jumătate pentru a fi realizată. Totodată, au fost necesare 5 prototipuri pentru perfectare.

Mecanismul de mișcare este, bineînțeles, și mai complicat. Acesta a fost dezvoltat de-a lungul a 8.600 de ore și reflectă anumite detalii de la McLaren Speedtail. Titanul de gradul 5 a fost folosit pentru poduri, suruburi si placa de baza. Mai mult, unele roți au și logo-ul McLaren gravat.

RM 40-01 Automatic Tourbillon McLaren Speedtail va fi limitat la numai 106 exemplare, exact așa cum McLaren a decis să producă și automobilul care a inspirat ceasul. Speedtail este propulsat de o motorizare hibridă capabilă de 1.070 de cai putere.

Articole similare

12.3% din mașinile second-hand verificate de InspectorAuto au fost daună totală

Dragos Baltateanu

Opel înlocuiește Meriva cu Crossland X

Filip Sîrbu

Toyota și Suzuki vor forma un parteneriat

Filip Sîrbu

Leave a Comment