AUTOpro
Generale

Volvo S60 Cross Country inițiază o nouă nișă

Volvo va prezenta la Salonul Auto de la Detroit primul său sedan tratat în stilul Cross Country. Constructorul suedez vrea să dea astfel startul unei noi nișe, aceea a sedanurilor cu capacități de trecere sporite, după ce a inaugurat denumirea Cross Country încă din 1997 doar pe versiunile break.

Volvo S60 Cross Country

Noul Volvo S60 Cross Country a primit protecții pentru pasajele roților și o gardă la sol mărită cu 65 mm, care va permite berlinei să atace și suprafețe nerecomandate în mod normal sedanurilor. Ajută și sistemul de tracțiune integrală, care va fi oferit doar pe anumite motorizări, la baza ofertei S60 Cross Country fiind disponibil doar cu tracțiune față. Modelul scandinav va putea fi echipat cu jante de 18 și 19 inch.

Volvo S60 Cross Country

Gama de propulsoare este compusă din versiunile T5 (benzină) cu 250 CP și tracțiune integrală, modelul D4 cu 190 CP și tracțiune față. O altă versiune diesel, dar cu 4×4, va avea sub capotă motorul diesel de 2,4 litri în 5 cilindri. Volvo S60 Cross Country va putea fi comandat începând cu vara acestui an.

Nu uitați că revista AUTO pro este singura revistă din România care va avea un reprezentant la Salonul Auto de la Detroit. Așadar, vă vom oferi noutăți și impresii chiar de la fața locului.

La NAIAS își vor face debutul mai multe modele de interes pentru piața europeană: Audi Q7, Mercedes GLE, Alfa Romeo 4C Spider, Acura NSX (pentru europeni va fi Honda NSX), un nou SUV Volkswagen și multe noutăți pentru modele destinate strict pieței americane.

 

Articole similare

Tehnologie revoluționară: Mașinile electrice vor putea fi reîncărcate cu energie în 3 minute

Mercedes-Benz România și Organizația Salvați Copiii organizează a opta ediție a programului de educație rutieră Mobile Kids

Dragos Baltateanu

Trimestrul I 2014 – pozitiv chiar și fără volumele din Programului “Rabla”

Leave a Comment