AUTOpro
Generale Stiri

Ultimele exemplare Smart ForTwo cu motor termic fac parte dintr-o serie limitată la doar 21 de exemplare

Smart va deveni o marcă dedicată exclusiv modelelor cu propulsie electrică. Însă, înainte de trecerea completă la puterea electrică, Smart va lansa o serie limitată a modelului ForTwo cu motor pe benzină. 

Dezvoltată împreună cu Brabus și personalizată de designerul industrial Konstantin Grcic, cele 21 de exemplare ale modelului Smart ForTwo vor fi disponibile în luna august a anului 2019.

Seria limitată #21 este dedicată colecționarilor, fiind ultimele exemplare Smart cu motor termic. Din 2020, marca Smart se va dedica producției de automobile electrice. Numărul 21 ales pentru seria limitată simbolizează vârsta modelului ForTwo.

B

În imaginile de prezentare pentru seria limitată Smart #21 apare un model Fortwo Cabrio, dar este posibil ca din serie să facă parte și alte variante. Designerul Konstantin Grcic a personalizat seria limitată cu o caroserie vopsită în negru și galben, aceleași nuanțe fiind folosite și pentru interior. Culoarea galbenă folosită este bazată pe nuanța originală folosită de prima generație a modeleleor Smart numită Hello Yellow.

“Ediția #21 marchează o mulțime de lucruri, inclusiv vârsta primului model de serie din gama Smart. Pentru mine, versiunea specială simbolizează tinerețea și lucrurile pozitive ale acesteia: libertate, dorința de a sparge bariere, lupta pentru a evada, latura rebelă a fiecăruia”, a spus designerul Konstantin Grcic.

 

Articole similare

Bosch se ocupă și de comunicarea V2M

Filip Sîrbu

Mitsubishi a lansat noul L200 la Geneva

Stan Robert

Jurnal București – Monte Carlo: ziua 4

administrator_autopromag

Leave a Comment