AUTOpro
Generale

Renault Megane RS 265 Red Bull RB8 Limited Edition gata pentru debut

Renault a pregătit o versiune limitată pentru modelul Megane. Mașina poartă numele de Renault Megane RS 265 Red Bull RB8 Limited Edition și urmează să fie construită într-o serie limitată de 120 de unități.

Francezii de la Renault, împreună cu echipa de Formula 1 Red Bull Racing, își doresc să sărbătorească titlul la clasa piloți și titlul la clasa constructorilor din cadrul Campionatului Mondial de Formula 1. Acest succes reprezintă al patrulea an consecutiv pentru Red Bull Racing-Renault când echipa obține aceste rezultate, iar acest lucru nu avea cum să fie trecut cu vederea. Deci, inginerii din Țara Cocoșului Galic s-au gândit să sărbătorească prin a construi o ediție specială a modelului Megane.

Așadar, să facem cunoștință cu Renault Megane RS 265 Red Bull RB8 Limited Edition. Mașina urmează să fie construită în serie limitată, mai exact în doar 120 de exemplare. Fiecare model va fi vopsit în tema de culoare Dusk Blue și va purta logo-ul Red Bull Racing. Mai mult, francezii vor echipa acest Megane cu scaune Recaro, sistem R-Link Multimedia și sistem de navigație TomTom Live. Desigur, nu avea cum să lipsească din echipare display-ul RS Monitor 2.0.

Renault Megane RS 265 Red Bull RB8 Limited Edition va fi încălțat cu jante din aliaj ușor cu diametrul de 19 inchi și pneuri Bridgestone Potenza RE050A. La interior, se remarcă pedalele din aliaj, volanul îmbrăcat în piele, consola centrală vopsită în negru lucios și mânerul metalic al schimbătorului de viteze.

Deasupra consolei centrale, display-ul touch screen de 7 inchi oferă informații despre timpii pe tur, timpii pentru accelerația de la 0-100 km/h, coeficientul G-Force, și multe alte informații ce pot fi vizualizate și în firmă 3D.

Sub capotă, Renault Megane RS 265 Red Bull RB8 Limited Edition are un motor cu patru cilindri în linie, de 2,0 litri, turbo-alimentat, ce dezvoltă 265 CP. Alte caracteristici sunt un diferențial limited-slip, discuri de frână canelate, etriere frontale Brembo vopsite în roșu, și nu în ultimul rând, o suspensie rigidă și bară anti-ruliu.

 

Foto: worldcarfans.com

Articole similare

Aston Martin a obţinut susţinerea financiară pentru o nouă gamă de modele

BYD va livra companiei de rent-a-car Sixt 100.000 de vehicule electrice. Ce modele vor intra în flota germanilor?

Mihai Morcovescu

PSA atinge pragul de 1 milion de autovehicule comercializate în Europa

administrator_autopromag