AUTOpro
Generale Stiri

Panamera al doilea

Chiar dacă per total, noul Panamera păstrează alura primei generații, vorbim despre un nou model, diferit, care dispune de un nou șasiu, motoare și echipamente noi. Interiorul a rămas disponibil pentru doar patru persoane și a fost readaptat tehnologiei prin intermediul unor comenzi și interfețe asemănătoare telefoanelor smart, butoanele și instrumentele au fost reduse la maxim – Porsche Advanced Cockpit.

Panamera 4S Diesel Panamera Turbo Spate Turbo Turbo

Noul Porsche Panamera va fi lansat în trei versiuni – Panamera 4S (V6, 440 CP), Panamera Turbo (V8, 550 CP) și Panamera 4S Diesel (V8, 422 CP), care pot beneficia de tracțiune integrală și transmisie automată PDK (dublu ambreiaj), cu opt trepte.

În materie de siguranță, noul Panamera va propune, printre altele, sistemele Porsche Active Suspension Management (amortizoare controlate electronic), Porsche Dynamic Chassis Control Sport (PDCC Sport), care include sistemul Porsche Torque Vectoring Plus (PTV Plus), sistem activ antiruliu și un sistem de servodirecție asistat electric, revizuit.

interior Panamera Turbo

Prețurile pornesc în România de la 100288 euro fără TVA, pentru Panamera 4S, de la 103669 euro fără TVA pentru Panamera 4S Diesel și de la 134968 euro fără TVA pentru Panamera Turbo.

Articole similare

Cele mai bune glume de 1 aprilie din industria auto

Florin Amariei

Artă Mercedes la bordul Lufthansa

Dan Damian

Testul de consum în condiții reale de funcționare PSA a câștigat premiul `ECOBEST 2017` și Alexa pentru SEAT este ‘SMARTBEST 2017’

Filip Sîrbu

Leave a Comment