AUTOpro
Generale

Opel numește noul său model crossover Crossland X

Cu MOKKA X, Opel oferă deja un SUV subcompact care a atins o cifră de vânzări de peste 600.000 de unități în Europa. La începutul lui 2017, Opel va lansa un nou crossover (CUV) – Opel Crossland X.

opel-299534

„Clienții își doresc, de asemenea, autovehicule care să declanșeze emoții în segmentul B”, declară Tina Müller, directorul de marketing al Opel. „Crossland X îndeplinește aceste așteptări și oferă un design captivant și beneficiile unui SUV pentru un stil de viață urban – este agil în oraș și conferă siguranță pe distanțe lungi. Acesta este autovehiculul potrivit pentru cei care doresc să trăiască la oraș ca la țară, care cultivă roșii și ierburi aromatice în grădina de pe acoperiș și care au nevoie de suficient spațiu pentru copiii lor și pentru cumpărăturile de la supermarketul bio.”

Cifrele de vânzări pentru modelele SUV și CUV au crescut de cinci ori din 2010. Opel Crossland X va aduce un imbold suplimentar pe acest segment de piață și potențial de creștere suplimentar pentru marca Opel. Opel va începe o ofensivă a modelelor crossover în 2017 cu noul CUV, adăugând încă o categorie la portofoliul de produse existent, care se extinde de la ADAM la Zafira

Articole similare

Washington gata de viitorul driverless

Filip Sîrbu

Audi Q5 primește o versiune plug-in hybrid: 55 TFSI e quattro

Divizia SVO a JaguarLandRover ar putea produce modele proprii

Autopromag

Leave a Comment