AUTOpro
Eveniment Generale Stiri

Noutățile din prima zi a Salonului Auto de la Shanghai

Citroen C5 Aircross

C5 Aircross este un SUV compact construit pe binecunoscuta platformă EMP-2 a grupului PSA, platformă pe care sunt construite și DS7 Crossback și Peugeot 3008, modele cu care C5 Aircross împarte o mare parte din ADN. Deja celebrele Air-Bumps sunt prezente și pe noul SUV Citroen, arătând legătura avută de noul SUV cu restul modelelor mărcii.

C5 Aircross va veni, la fel ca 3008, și cu o versiune plug-in, care va oferi tracțiune integrală și care va oferi o putere combinată de 300 CP, cu un motor convențional și două motoare electrice care vor propulsa puntea spate.

William CROZES@AUTOMOBILES CITROËN

Autonomia electrică va fi de 60 de km, C5 Aircross urmând a veni pe piața din Europa începând cu a doua jumătate a anului viitor, la un preț de pornire de aproximativ 25.000 euro.

CL 17.036.005

Mercedes S-Class facelift

Nava amiral a mărcii din Stuttgart tocmai a avut parte de o restilizare binemeritată, care vrea să aducă o notă de prospețime unui model deja excelent.

Mercedes-Benz S-Klasse; Langer Radstand; 2017; Exterieur: Diamantsilber; AMG Line; Interieur: Leder Magmagrau/Espressobraun // Mercedes-Benz S-Class; long wheelbase; 2017; exterior: diamond silver; AMG line; interior: leather magma grey/espresso brown

La nivel exterior, faceliftul noului S-Class propune modificări minore, printre care amintim noile faruri cu o semnătură luminoasă alcăuită din trei benzi de leduri, sau grila față preluată de pe varianta V12.

Oferta de motorizări vine cu noi unități de propulsie diesel, cu 6 cilindri în linie, oferite în două variante de putere, de 286, respectiv 340 CP, dar și un motor nou pe benzină V8 bitturbo. În același timp, Mercedes pregătește o serie de tehnologii de ultimă oră pe noul S-Class, precum ISG-ul de 48 V sau compresorul electric.

Pe partea de autonomous, noul S-Class dispune de sistem de pilot automat DISTRONIC Active Proximity Control care vine în plus și cu Active Steer Assist, sistemcare îl asistă pe șofer chiar și la manevrele de virare, viteza fiind automat ajustabilă înainte de intersecții sau viraje.

 

Skoda Vision E Concept

VE_001

Primul concept-car electric al cehilor de la Skoda este un SUV construit de platforma de vehicule electrice MEB a gruplului VAG, care dispune de două motoare electrice care dezvoltă o putere de cumulată de 301 CP, care propulsează conceptul până la o viteză maximă de 180 km/h, autonomia fiind de 500 km.

VE_002 Liniile exterioare ale conceptului ne arată un SUV compact coupe electric, cu o parte din spate asemănătoare cu GLE Coupe și GLC coupe, și cu o siluetă laterală fluidă și în același timp modernă.VE_004

Articole similare

Hyundai a trimis un Santa Fe într-o expediție în Antarctica

Filip Sîrbu

Un nou concept de anvelopă SUV, expusă de Gooydear la Geneva

Sisteme multimedia moderne pentru modele clasice Porsche

administrator_autopromag

Leave a Comment