AUTOpro
Generale

Noul Ford Mustang poate fi comandat și în România

Pentru prima dată după mai bine de 50 de ani, Ford Mustang este disponibil oficial și în Europa, aât în versiune coupe, cât și cabrio. Modelul de legendă al celor de la Ford poate fi comandat și în România din doar două locații, dealeri agreați ca fiind FordStore – BDT (Business Development Team) și Țiriac Auto București.

Mustang art1

Prețurile noului Mustang pornesc de la 35.000 euro pentru versiunea coupe echipată cu propulsorul de 2,3 litri Ecoboost, care produce 314 CP, în compania unei cutii de viteze manuale, cu 6 trepte. Pentru cutia de viteze automată este nevoie de 2.000 euro în plus, indiferent de motorizare și versiunea de caroserie. Cabrioletul pleacă de la 39.000 euro, pentru același motor de 2,3 litri.

Mustang art2

Pentru cei care vor savoare americană completă, este disponibil V8-ul de 5 litri, care produce 418 CP. Prețul de pornire al acestei versiuni este de 40.000 euro pentru motorul Ecoboost și 44.000 euro pentru propulsorul V8.

Noul Ford Mustang oferă în configurația standard: jante aliaj cu finisaj premium, aer condiționat „dual zone”, sistem audio cu 9 difuzoare, tapițerie piele, sistem SYNC 2 cu ecran tactil color de 8-inch și control vocal, servodirecție asistată electronic.

 

Articole similare

Ford prezintă noul Kuga facelift: versiune PHEV cu autonomie electrică de 69 km (VIDEO)

Mihai Morcovescu

CES 2024: Honda a prezentat două concepte care anunță viitoarea generație de modele electrice

Mihai Morcovescu

PSA atinge pragul de 1 milion de autovehicule comercializate în Europa

administrator_autopromag

Leave a Comment