AUTOpro
Generale

Mercedes-Benz România susţine sportul românesc prin trei noi parteneriate

Pe data de 13 martie 2014 a avut loc o conferință e presă în care Mercedes-Benz România a anunțat încheierea unor parteneriate cu Federaţia Română de Tenis, Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern şi Fundaţia Olimpică Română. Compania a ales să sunsțină cele trei entități sportive oferindu-le câte un automobil Mercedes-Benz Vito spre utilizare pe o perioadă de trei ani.

Boris Billich, CEO Mercedes-Benz România, a declarat cu această ocazie: „ «The best or nothing» afirma Gottlieb Daimler cu mai bine de un secol în urmă. Astfel, Mercedes-Benz susţine excelenţa în toate formele ei, iar, în acest caz, apreciază performanţa sportivă şi rezultatele excepţionale. Ne bucură aceste noi parteneriate, pentru că putem sprijini ambiţia şi determinarea campionilor României de mâine!”

CAM00952

Mercedes-Benz România a sprijinit și în anii trecuți mai multe inițiative sportive. Compania continuă parteneriatul cu Federația Română de Tenis început în 2011, atunci când a susținut Cupa Davis. ”Chiar de la începutul colaborării, Mercedes-Benz România s-a dovedit a fi partenerul cel mai potrivit pentru activitățile pe care le desfășurăm” sublinează George Cosac, Președinte al Federației Române de Tenis.

În plus, în 2012, a sprijinit turneul feminin BCR Open România, cea mai puternică competiţie internaţională de tenis feminin desfăşurată în România. Mercedes-Benz a fost Maşina Oficială a competiţiei, punând la dispoziţia jucătorilor, oficialilor şi invitaţilor speciali atât automobile Clasa C şi E, cât şi modele Vito şi Viano.

Mercedes-Benz Romania sustine sportul romanesc (8)

„Mercedes-Benz este atât un partener solid şi dinamic, cât şi o imagine inspiraţională pentru sportivii noştri. Cu ambiţie, creativitate şi perseverenţă, reinventându-se permanent, oricine poate ajunge la rezultatele la care visează”, afirmă Camelia Potec, Preşedinte al Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern. „Regăsim spiritul olimpic în fiecare autovehicul Mercedes-Benz, dezvoltat cu dedicare, tenacitate şi atenţie la detalii. Colaborarea dintre noi şi Mercedes-Benz România s-a născut firesc, din dorinţa noastră de a ridica performanţa la un alt nivel”, a declarat și Andreea Răducan, Ambasador şi Coordonator PR al Fundaţiei Olimpice Române.

Mercedes-Benz România încurajează performanţa şi sprijină sportivii români, astfel că nu este la prima iniţiativă de acest fel. Compania continuă parteneriatul cu Federaţia Română de Tenis început în 2011, atunci când a susţinut Cupa Davis.

„Chiar de la începutul colaborării, Mercedes-Benz România s-a dovedit a fi partenerul cel mai potrivit pentru activităţile pe care le desfăşurăm. Întotdeauna orientat către excelenţă şi performanţe ireproşabile, ne-a demonstrat că împărtăşim valori comune şi că putem crea împreună iniţiative memorabile”, subliniază George Cosac, Preşedinte al Federaţiei Române de Tenis.

 

Articole similare

MHS Motors, noul dealer autorizat Opel din Târgu Mureș

Filip Sîrbu

VIDEO: Dacia Velociduster sau cum ar putea arăta cea mai extremă versiune a SUV-ului românesc

Mihai Morcovescu

Daimler investește 30 de milioane de dolari în start-up-ul Volocopter

Filip Sîrbu