AUTOpro
Generale Stiri

Mercedes-Benz GLB Concept anunță un viitor model SUV cu șapte locuri

Mercedes-Benz a publicat primele imagini cu noul concept SUV numit GLB. Conceptul anunță un viitor model de serie cu șapte locuri și motor pe benzină de 2.0 litri și 224 CP.

Mercedes-Benz este pregătit pentru a mări numărul de modele SUV din gama sa de automobile. La Salonul Auto de la Shanghai, constructorul german a prezentat publicului conceptul GLB, într-o versiune foarte apropiată de modelul de serie.

Dezvoltat pe platforma modelului Clasa A, GLB este un SUV compact ce se va poziționa în actuala gamă între modelele GLA și GLC. Noul SUV Mercedes-Benz GLB are o lungime de 4.634 mm, fiind cu 217 mai lung decât actualul GLA. Modelul poate fi echipat cu cu șapte locuri.

Designul exterior preia elemente de la noua clasă G, abordând un look suficient de dur, dar și de la GLS cu un calandru de dimensiuni mari și blocuri optice încadrate în actualul stil de design Mercedes.

Interiorul preia tema lansată de modelele Clasei A și B, cu prize de aer rotunde, bord complet digital și sistem infotainment MBUX.

Conceptul este animat de un propulsor pe benzină de 2.0 litri ce oferă 224 CP și 350 Nm. Puterea este transmisă către toate cele patru roți prin intermediul cutiei de viteze automate cu dublu ambreiaj 8G-DCT și a sistemului de tracțiune integrală 4Matic.

Articole similare

Volkswagen anunță noi servicii dedicate clienților

Robert Stan

VIDEO Ken Block impresionează din nou

Amazon va investi peste 1.000.000.000 de euro în parcul european de van-uri și camioane electrice

Mihai Morcovescu

Leave a Comment