AUTOpro
Generale

Automation, un joc pentru cei care visează la propria lor companie auto

Un start-up din Noua Zeelandă, pe nume Camshaft Software, a dezvoltat un joc în care utilizatorii își pot proiecta, construi, testa și reproiecta propriile loc automobile, cu scopul de a corespunde anumitor criterii inspirate din lumea reală.

AutomationLauncher2014-01-2600-28-36-90_zpsb6a1040b

Nu este primul joc de acest gen, dar este de departe cel mai complex de până acum, căci utilizatorul decide asupra unor caracteristici foarte stricte, de la modul în care designul influențează aerodinamica sau capacitățile de răcire ale motorului, până la tipul de suspensie, materialul din care este realizat blocul motor, valoarea compresiei sau dimensiunile cursei și alezajului.

Momentan, jocul nu este finalizat, doar două moduri fiind disponibile publicului: ”Sandbox”, în care puteți construi un automobil de la zero, fără nicio contrângere, și ”Scenarios”, unde există provocări pentru construcția unor modele corespunzătoare unor anumite criterii, cum ar fi costul, fiabilitatea, timpul de producție etc. Când va fi gata, Automation va include și un mod multiplayer, dar și unul denumit ”Campain”, în care jucătorul trebuie să dezvolte o companie auto prosperă, pe o durată cuprinsă între anii 1946 și 2020.

Așa că, dacă visați la propria companie auto, sau credeți că sunteți mai pricepuți în luarea unor decizii tehnice decât unii constructori auto din lumea reală, Automation poate deveni jocul dumneavoastră preferat.

 

Articole similare

ACEA – cota de piață a vehiculelor electrificate a crescut vertiginos în 2021

Filip Sîrbu

VIDEO: Volkswagen va dezvălui pe 31 mai cea mai puternică versiune hot-hatch pentru Golf

Mihai Morcovescu

Toyota a prezentat noua generație Land Cruiser. Debutul comercial a fost fixat pentru 2024

Mihai Morcovescu

Leave a Comment