AUTOpro
Green car Stiri

Tequila Tesla, vanduta toata in doar doua ore

tesla tequila

Constructorul american de automobile electrice Tesla a lansat o varianta de tequila. A fost vanduta toata in doar doua ore.

“Tesquila” este varianta de tequila imaginata de marca auto Tesla, cunoscuta la nivel global pentru masinile sale electrice. Pariul facut de CEO-ul companiei acum doi ani in urma, pare-se ca a dat roade. Intregul stoc de tequila al Tesla a fost vandut in doar doua ore.

Tequila Tesla costa 250 de dolari (~1.023 lei) si se prezinta intr-o sticla ce ne reaminteste de puterea naturala a fulgerelor. Este pozitionata triumfator intr-un cadru metalic cu logo-ul companiei la baza sa si poarta inscriptiile brandului pe care il reprezinta. Sticla de Tesla Tequila are 750 de ml.

Cu toate astea, nu seamana cu forma initiala anuntata de seful Tesla si nici nu poarta denumirea “Teslaquila”.

Mexicanii s-au impotrivit

Bautura este produsa de Nosotros Tequila si ambalarea eleganta a fost gandita de Speakeasy Co.

Ideea Tesla Tequila a aparut, se pare, dintr-o gluma. Surse din cadrul companiei spun ca ideea a fost lansata pentru a fi folosita cu ocazia zilei de 1 aprilie, insa Musk a fost hotarat ca trebuie sa faca neaparat un asemenea produs. Si-a pus avocatii la treaba pentru a obtine marca inregistrata, insa aceasta nu i-a fost acordata. Oficialii mexicani au depus memorii prin care au motivat de ce nu ar trebui ca Tesla sa poata denumi propria bautura “Teslaquila”.

Autoritatile americane le-au dat dreptate mexicanilor, asadar forma initiala a produsului a ramas doar un prototip.

Cunoscut pentru incapatanarea sa, Musk n-a renuntat. Asadar, doi ani mai tarziu, iata ca a lansat Tesla Tequilla.

Tesla Tequila – gust unic, brand puternic

Noul produs al constructorului auto este descris de Nosotros Tequila ca fiind “tequila din agave maturata in butoaie de stejar frantuzesc ce contine un miros de fruncte uscate si vanilie cu un finish balansat de scortisoara”.

Compania americana nu a spus daca bautura va mai fi disponibila din nou in stoc.

Faptul ca un asemenea produs este comercializat de compania pe care o conduce nu este o intamplare. Pana acum Elon Musk a mai comercializat, spre exemplu, aruncatoare de flacari si pantaloni scurti.

Pretul pentru o sticla de tequila de calitate normala nu depaseste 10 dolari.

In luna septembrie Tesla a reusit sa obtina peste 5 miliarde de dolari de la investitori, dupa ce a finalizat unul dintre cele mai mari programe de vanzare de actiuni

Articole similare

Mașinile electrificate reprezintă acum 11,6% din piața auto românească

Florin Amariei

Tesla Roadster, amânat de Musk până în 2023

Florin Amariei

Noile Skoda Superb și Kodiaq, testate la -32˚ Celsius în interiorul Cercului Arctic

Mihai Morcovescu

Leave a Comment