AUTOpro
Prezentari

VW a prezentat noua generație Caddy

A patra generație VW Caddy vine după un mode care a stat în producție timp de 11 ani și s-a vandut în circa 1,5 milioane de exemplare. Noul model vrea să depășească acest nivel al vânzărilor cu o suită de motoare revizuite și tehnologii actuale de siguranță.

Noul VW Caddy adoptă linii simple, curate, faruri și stopuri moderne, iar nemții spun că va avea un preț de pornire mai mic, datorită introducerii unor noi versiuni de bază. La vârf însă vor fi echipamente de siguranță care intră și în componența turismelor din grupul Volkswagen.

Autodesk VRED Professional 2014 SR1-SP7

Noua generație, împreună cu versiunea lui pentru persoane, Caddy Life, este disponibil cu trei motorizări pe benzină, toate TSI și trei versiuni diesel. Motoarele pe benzină pleacă de la cel de 1,2 litri TSI cu 85 CP, continuă cu noul motor de 1,0 litri TSI (3 cilindri), cu 102 CP, cel mai puternic fiind 1,4 TSI care produce 125 CP.

Autodesk VRED Professional 2014 SR1-SP7

Gama diesel este acoperită de motorul de 2 litri TDI, oferit în versiunile de 75 CP, 102 CP și 150 CP. Cea mai evonomică versiune, BlueMotion, are un consum mediu sub 4 litri/100 km.

Articole similare

Corespondență directă de la Gothenburg: Conceput în Europa , fabricat în China!

BMW Seria 1 – un facelift considerat necesar

administrator_autopromag

Skoda Octavia, o mașină ca un smartphone

Robert Stan

Leave a Comment