AUTOpro
Industrie Stiri

Noul Fiat 500 câștigă premiul pentru Design Concept

Noul Fiat 500, primul vehicul complet electric al FCA, a câștigat Red Dot Award 2020, unul dintre cele mai râvnite premii din lumea designului industrial, la categoria ‘Concept Design’.

Noul Fiat 500 a câștigat categoria Concept Design din cadrul Red Dot Award. Râvnitul premiu a fost acordat de un juriu internațional format din 21 dintre cei mai renumiți profesioniști în design din lume. Noua mașină urbană Fiat a primit un premiu pentru designul său excelent, unic și pentru capacitatea sa de a se distinge de concurenții săi. În 2019, același premiu a revenit conceptului Fiat Centoventi.

“Câștigarea Red Dot Award mă umple de mândrie, pentru că 500 a ținut mereu pasul cu vremurile pe care le trăim. Se schimbă atunci când nevoile sociale se schimbă. Așa a fost și pentru a treia generație a modelului 500, care răspunde noilor cerințe de mobilitate ale oamenilor. Încă de la început, proiectul New 500 a adus energie și creativitate, din care a rezultat o mașină complet nouă, complet electrică, de înaltă tehnologie și conectată. Întotdeauna Fiat 500 este uimitoare, carismatică și are abilitatea de a aduce schimbări, de a deveni un obiect al dorinței de mobilitate cu emisii zero într-un stil pur Dolcevita. ”, a declarat Olivier François, președintele Fiat Brand Global.

Premiile Red Dot Design reprezintă unele dintre cele mai căutate premii din lumea designului industrial. Organizate în trei mari categorii (Design de produs, Design de comunicare și Design conceptual), Red Dot Design Awards se adresează tuturor companiilor în care se acordă un accent semnificativ designului. Juriul internațional, format din designeri independenți, lectori și jurnaliști, evaluează proiectele în conformitate cu criterii precum inovația, calitatea formală, funcționalitatea și sustenabilitatea. Anul acesta, au fost primite peste 4.100 de cereri din 52 de țări, dintre care 187 dintre aceste proiecte au primit un premiu.

Articole similare

Jeep a prezentat 7 concepte off-road în cadrul evenimentului anual „Easter Safari”

Mihai Morcovescu

Volvo EX30: teaser video cu viitorul SUV electric. Debutul este programat pe 7 iunie

Mihai Morcovescu

Lamborghini Urus a fost lansat oficial în România

Filip Sîrbu

Leave a Comment