AUTOpro
Stiri

Noul C5 X este cel mai nou și cel mai bun Citroen

citroen c5 x

Citroen a dezvăluit noul C5 X, automobil pe care marca îl categorisește drept vârful său de gamă. Chiar și așa, acesta va fi produs în China.

Anunțul companiei a început cu accentul pus pe sublinierea importanței liniștii în viața de zi cu zi și a arătat în primele momente ale prezentării noului C5 X că „doar odată cu adevărata liniște începe confortul”.

CEO-ul Citroen, Vincent Cobee, a arătat că prin această nouă lansare își dorește să arate că toți clienții companiei au fost ascultați și înțeleși. Mai mult, C5 X are o importanță aparte pentru că va reprezenta tot ce are mai bun de oferit acum Citroen.

„Oamenii au această nevoie lăuntrică de a călători, de a descoperi. Până acum cel mai bine putem descrie acest simțământ prin cuvântul Touring. Piața, însă, ne-a arătat că nu-și mai dorește astfel de automobile.

Noi am ascultat doleanțelor lor și le oferim acum mijlocul de transport ideal pentru arta de a trăi”, a spus Cobee despre C5 X.

Dezvoltarea C5 X a durat aproape 5 ani

Apariția C5 X este una care intrigă, la prima vedere. Automobilul pare a fi un break cu care ne-am obișnuit, însă păstrează din elementele unui crossover SUV precum garda la sol și amprenta mărita. Șeful de design al Citroen spune, însă, că automobilul are proporții de aur. „Apa a fost folosită ca…

Vezi știrea completă pe 4×4.ro!

Articole similare

Geely livrează mașini fără contact direct

Dan Damian

Foxconn atacă direct Tesla prin Model B și Model V

Darius Pana

Dacia, campioana revenirii în 2021. Înmatriculările de mașini noi, în creștere

Florin Amariei

Leave a Comment