AUTOpro
Stiri Cult

Filmele care au distrus cele mai multe mașini

top masini distruse filme

Dacă te-ai întrebat vreodată care sunt filmele cu cele mai mari note de plată la capitolul mașini distruse în timpul înregistrărilor, atunci noi avem răspunsul! Iată-le!

Ne plac, ne impresionează și atrag o mulțime de fani care își asumă temporar identități de eroi pe care i-au întâlnit în aceste pelicule. Unele filme ajung de-a lungul timpului să devină adevărate culte prin simplul fapt că impresionează cu povestea pe care o expun vizual. Iată, însă, peliculele care au distrus cele mai multe mașini și au plătit generos pentru asta.

Pe ultimul loc în acest top 10 care ar da emoții oricărui proprietar se află Captain Marvel. Daunele privind sectorul auto au depășit 120.500 de euro.

În mod deloc surprinzător, pe locul 9 găsim The Wolf of Wall Street. Având în vedere automobilele folosite după îmbogățirea protagonistului, nota de plată de numai 176.200 de euro pare una modică.

Deadpool 2 reușește, conform datelor colectate de Uswitch, să ocupe locul 8 în topul filmelor care au distrus cele mai multe mașini cu un cost total al stricăciunilor de 238.100 de euro.

Black Panther și John Wick se clasează pe locurile 7, respectiv 6. Aceștia reușesc să rămână sub pragul psihologic de 300.000 de euro la capitolul mașini distruse.

Top 5 al filmelor care au distrus cele mai multe mașini este deschis de The Blues Brothers, iar pe 4 se află Captain America: The Winter Soldier. Ambele filme au adunat cheltuieli de peste 315.000 euro pentru autovehiculele distruse în timpul filmărilor.

Vezi cine ocupă locurile 1, 2 și 3 în topul filmelor care au distrus cele mai multe mașini cumpărând nr. 88 al Revistei AUTOpro.

Articole similare

Dacia lansează o serie limitată pentru modelul Duster

Pretul bateriilor masinilor electrice, in scadere continua

Florin Amariei

Noul Volvo EX90 va dispune de o tehnologie care „simte” prezența copiilor uitați în mașină (cu video)

Mihai Morcovescu

Leave a Comment