AUTOpro
Eveniment

Salonul Auto de la Detroit și-a deschis azi porțile

Așteptăm cu deosebit interes ineditele premiere de la Detroit, însă până atunci vă prezentăm primele imagini dinainte de deschiderea porților primului salon auto de anvergură al anului. 

Încă din start este destul de clar că Detroit este fieful Ford, producătorul american având cel mai mare stand. Nu mai puțin de patru modele noi vor fi lansate la NAIAS: spectaculosul Ford GT, Mustang GT350R Shelby, o nebunie dedicată circuitului, Ford Focus RS și F-150 Raptor Supercrew. Un aspect inedit al prezenței Ford este abordarea în ceea ce privește sala de conferințe dotată integral cu tablete iPad.

O altă apariție inedită este și conceptul Buick Avista, proiect ce ar putea sta la baza unei versiuni coupe a viitorului Opel Insignia.

Tot la Detroit, Hyundai lansează brandul de lux Genesis prin nava amiral G90, model ce urmează să concureze modele mult mai titrate precum Mercedes S, BMW 7 sau Audi A8.

Alfa Romeo vrea să profite de salonul de la Detroit pentru a lansa noua Giulia, făcând astfel o declarație de interes asupra pieței nord-americane și implicit faptul că va fi un model global.

Articole similare

Detalii în exclusivitate de la Salonul Auto de la Frankfurt

Filip Sîrbu

Detroit Motorshow 2014 – Corespondență în exclusivitate națională

Autopromag

Papamobilul utilizat pentru vizita Papei Francisc în România ar putea fi produs la Mioveni

Robert Stan

Leave a Comment