AUTOpro
Stiri Video

Cele mai importante îmbunătățiri aduse gamei Kia Ceed

Ceed rămâne cea mai bine vândută colecție de la Kia iar acum se reinventează prin noutățile aduse sistemului de propulsie, dezvoltarea tehnologiilor ADAS și serviciile auto conectate.

Îndrăznește mai mult

Gama Ceed este în continuă ascensiune și își menține popularitatea și reputația în rândul clienților, urmărind principiul Kia – “ Mișcarea care inspiră”.

O noutate sunt cele 4 nuanțe ale caroseriei lansate, Machined Bronze, Lemon Splash, Yucca Steel Grey și Experience Green. 

Kia ProCeed GT

Ultimele dezvoltări ADAS

Optimizarea suitei de sisteme avansate de asistență a șoferului (ADAS) garantează pentru siguranța și confortul pasagerilor la fiecare călătorie.

Noul sistem de asistare pentru evitarea coliziunii declanșează un avertisment în punctul mort. După avertisment, dacă riscul crește, sistemul BCA controlează activ automobilul pentru a evita un impact.

Interior elegant, dinamic si sportiv

Sisteme de propulsie noi

Toate sistemele de propulsie preferate ale clienților, incluzând motoare plug-în hybrid (PHEV) și mild-hybrid (MHEV), pot fi personalizate și sunt echipate cu tehnologia Smartstream. Kia înregistrează o cerere crescută pentru modelele colecției Ceed cu transmisie cu dublu ambreiaj.

Noua gamă Ceed va intra în producție în luna august și va fi disponibilă în toată Europa până la începutul trimestrului 4.

Articole similare

Viitoarele modele electrice Ford vor fi echipate cu port de încărcare Tesla începând cu 2025

Mihai Morcovescu

GM Exhibit Zero – punct și de la capăt

Filip Sîrbu

Amendă record pentru Hyundai și Kia

Andrada Arsenie

Leave a Comment