AUTOpro
Stiri

Carlos Tavares: Cine plătește toate sumele investite pentru un Salon auto anulat?

PSA - Carlos Tavares

„Să anulezi short notice un Salon Auto din motive de sănătate publică este ok, înțelegem cu toții. Dar cine plătește toate sumele investite în acest Salon?”

În cadrul interviului acordat AUTOBEST, Tavares a fost foarte critic la adresa organizatorilor Salonului Auto de la Geneva care au așteptat până în ultimul moment ca statul elvețian să ia măsuri la nivel național pentru a anula expoziția. Această anulare a survenit cu foarte puțin timp înainte de începerea expoziției când toate standurile erau goale și aproape 80% din mașinile ce urmau a fi expuse erau deja în Salon. „Cine plătește acum acești bani investiți de producătorii de automobile și aruncați pe apa sâmbetei?” se întreba retoris președintele PSA care acuză lipsa de responsabilitate a conducătorilor salonului genevez.

Mai mult, „în aceste condiții va trebui să avem discuții foarte serioase pentru anul viitor. Pentru că dacă nu va exista o discuție serioasă care să ofere un tratament profesional corect al expozanților, nu văd cine va decide să participe în 2021?” a adaugat Tavares în cadrul acestui interviu exclusiv la nivel mondial, interviu care a fost mediat de Dan Vardie, Fondatorul AUTOBEST și editorul AUTOpro.

Tavares a atins multe alte subiecte sensibile dar relevante – de la situația dieselului la diversitatea electrificării, despre politicienii Europei care decid ce trebuie să aleagă cumpărătorii de mașini și de la temerile consumatorilor privind viitorul electric al automobilului și până la rolul sportului cu motor ca strategie de marketing eficientă!

Toate acestea vor fi prezentate în exclusivitate în numărul viitor al revistei AUTOpro.

Articole similare

Geely achiziționează 49,9% din acțiunile companiei malaeziene Proton

Filip Sîrbu

Cele mai populare mașini din jocurile video

Filip Sîrbu

Dacia a lansat în premieră cutia de viteze Easy-R (video)

administrator_autopromag

Leave a Comment