AUTOpro
Stiri

BMW x Kith – colaborarea care ne aduce un M4 Competition Coupe special

Constructorul auto german lanseaza o editie limitata a noului M4 Coupe in varianta Competition. Colaborarea cu brandul de lifestyle exclusivist din New York va avea ca rezultat numai 150 de unitati.

BMW x Kith este simplul anunt care marcheaza aparitia unui nou automobil de performanta in editie limitata: noul M4 Competition Coupe ce poarta o amprenta unica si disponibila numai unui numar restrans de clienti. Simultan, asistam si la o premiera de branding. Este pentru prima data cand marca bavareza decide sa-si schimbe logo-ul pentru un partener cu care incheie o colaborare.

Logo-ul fusion creat pentru cele 150 de unitati ale BMW M4 Competition x KITH adauga un inel suplimentar in jurul emblemei BMW in culorile albastru deschis, albastru inchis si rosu ale BMW M. In plus, exista detalii in inscriptii luminoase care se concentreaza pe Kith si colaborare. Si spatele BMW M4 Competition x KITH are logo-ul Kith de culoare neagra cu dungile BMW M.

Modelele editie speciala BMW x Kith sunt disponibile exclusiv cu finisajele mate Frozen Black, Frozen Dark Silver si Frozen Brilliant White ca omagiu pentru cele mai populare trei culori ale BMW din anii `80.

Neaparat autentic

“Tot ceea ce lucram la Kith trebuie sa provina dintr-o idee autentica”, spune fondatorul Kith, Ronnie Fieg.

“Cateva dintre amintirile mele favorite din copilarie sunt despre momentele cand imi vizitam bunicul si calatoream cu modelele lui BMW in anii ’80. Imi aduc aminte ca avea un 320i generatie E21, iar cel mai mult pretuia un M3 E30. Aceste momente de viata mi-au modelat pasiunea pentru BMW, asa ca implicarea in acest proiect alaturi de ei a fost incheierea unei bucle.”, a mai adaugat Fieg.

Unul dintre principalele puncte de atractie ale modelelor editie speciala este designul Kith al acoperisului din fibra de carbon. Pentru aceasta dotare optionala, inscriptia Kith de culoare gri cu dungile BMW M este tesuta in suprafata acoperisului. Franele M Compound cu etriere rosii ce poarta logo-ul M sunt disponibile standard. Acestea sunt vizibile clar prin jantele M forjate, cu design double-spoke si finisare bicolora 826M / Jet Black foarte lucios (fata: 19 toli, spate: 20 toli).

bmw x kith m4

In interiorul BMW M4 Competition x KITH, scaunele-scoica M Carbon tricolore dispun de culorile albastru deschis si rosu ale BMW M care adauga detalii atractive tapiteriei integrale cu piele Merino neagra. Ca si la BMW M3 E30 al lui Ronnie Fieg, inscriptia Kith este gofrata in pielea neagra a tetierelor fata si spate si consola centrala ale BMW M4 Competition x KITH. Consola centrala dispune si de o emblema exclusiva cu logo-ul Kith si dungile BMW M. Emblema M iluminata de sub tetierele fata are si inscriptie Kith.

Un M4 special

Modelul editie speciala are acelasi profil tehnic precum BMW M4 Competition Coupé. Noul motor cu sase cilindri dispusi in linie, capabil sa urce in turatii, provine din portofoliul BMW M GmbH si utilizeaza cea mai noua versiune a tehnologiei M TwinPower Turbo pentru a produce 375 kW/510 CP, in timp ce cuplul maxim este de 650 Nm. Kith va oferi viitorilor proprietari o colectie de 96 de piese de imbracaminte si accesorii create exclusiv pentru acest autovehicul performant disponibil in editie limitata.

Finalmente, precomenzile pentru M4 Competition x KITH au inceput pe 23 octombrie 2020.

Articole similare

Exemplarul Dacia Jogger Hybrid cu numărul 1 a ieșit de pe linia de producție de la Mioveni

Mercedes-Benz a lansat noul GLA în România

Robert Stan

Sedanul de lux DS 9 primește actualizări: nou sistem multimedia și echipare de top Opera

Mihai Morcovescu

Leave a Comment