AUTOpro
Stiri

Bentley Flying Spur la borna 40.000

Bentley Flying Spur

Una dintre cele mai luxoase berline sport de lux din lume, Bentley Flying Spur, a ajuns la cota 40.000.

Bentley Motors a realizat artizanal exemplarul cu numărul 40.000 al berlinei sport de lux Flying Spur. Aflată acum la cea de-a treia generație, singurul lucru care rămâne neschimbat de la lansarea inițială în 2005 este popularitatea sa globală. Chiar și numele este acum altul.

Inițial Continental Flying Spur, numele a evoluat spre Flying Spur pentru a se diferenția și mai mult de modelul GT Continental, oferind permanent o fuziune perfectă de agilitate orientată spre performanță și confort exclusiv, în stil limuzină cu patru uși.

Cu o prezență inconfundabilă Bentley, îndrăzneață și captivantă, plus un habitaclu luxos, care oferă niveluri de confort și rafinament inegalabile, Flying Spur a satisfăcut atât șoferul, cât și pasagerii, de o manieră pe care nici o altă mașină nu o poate atinge. Integrând perfect cele mai bune tradiții artizanale britanice cu tehnologii de ultimă oră, a treia generație Flying Spur a devenit noul model de vârf al Bentley.

Toate cele trei generații ale Flying Spur au fost proiectate, dezvoltate și fabricate la sediul Bentley din Crewe. Fiecare dintre cele 40.000 de mașini finalizate a petrecut mai mult de 100 de ore pe o linie de producție dedicată, unde o echipă de 250 de oameni realizează, meticulos și artizanal, fiecare exemplar de Flying Spur. Odată terminată și supusă unor sute de verificări de calitate, mașina este livrată exigentului său proprietar, într-una din cele 68 de țări diferite în care Bentley operează.

Articole similare

4 zile până la debutul Red Bull Romaniacs 2016

administrator_autopromag

Daimler investește 30 de milioane de dolari în start-up-ul Volocopter

Filip Sîrbu

Range Rover Sport se joacă de-a autonomia

Filip Sîrbu

Leave a Comment