AUTOpro
Stiri

Audi a prezentat noua generație a modelului A3 Sedan

Audi a lansat și versiunea sedan a noii generații a modelului compact A3. Gama noului model conține inclusiv versiuni mild-hybrid cu sistem electric 48 V.

La începutul anului 2020, Audi a lansat noua generație a modelului compact A3 în versiunea Sportback. Versiunea hatchback este deja prezentă și pe piața din România având un preț de pornire de 28.070 euro.

La doar câteva luni distanță, Audi a adăugat și versiunea sedan în gama noului A3, o versiune populară în Europa. Nou Audi A3 Sedan are 4.5 metri lungime, fiind mai lung cu 40 mm față de modelul anterior.

Ampatamentul a rămas neschimbat la 2.64 metri, iar portbagajul are un volum de 425 litri. Partea din față a noului model A3 Sedan este dominată de grila Singleframe și blocuri optice cu 15 elemente LED.

La interior, Audi a pregătit o planșă de bord complet digitală ce folosește un display de 10.25 inch, iar în versiunea Audi Virtual Cockpit, acesta are 12.3 inch.

La lansare vor fi disponibile două motorizări pentru noul Audi A3 Sedan. Audi A3 Sedan 35 TDI folosește motorul 2.0 TDI de 150 CP asociat cu o cutie de viteze automată cu șase trepte. A doua versiune este A3 Sedan 35 TFSI cu motor pe benzină de 1.5 litri și 150 CP. Acesta poate fi configurată cu cutie de viteze manuală cu șase trepte sau automată cu șapte rapoarte și sistem mild hybrid de 48 V.

Ulterior, vor fi adăugate și motoarele de 1.0 litru și 110 CP și 2.0 TDI de 116 CP.

Articole similare

Ineos Grenadier Quartermaster alimentat cu hidrogen: prima fotografie. Debutul, pe 13 iulie

Mihai Morcovescu

PEUGEOT sărbătorește 210 ani de existență

Filip Sîrbu

Elextra va fi cel mai rapid automobil (electric) din lume

Filip Sîrbu

Leave a Comment