AUTOpro
Revista Stiri

Va deveni Ola S1 cea mai importantă motocicletă a secolului 21?

Asaltul uriaș asupra industriei motocicletelor vine din partea Indiei cu lansarea scuterului Ola Electric S1 care promite un sistem inteligent de manevrabilitate la un preț prietenos. Produsul care poate deveni revelația secolului 21 are două modele și ne vom concentra pe varianta S1 Pro echipată complet.

Proiectul ambițios pus la punct în acest moment de Ola este fabrica “Future Factory”, capabilă de producția a 10 milioane de modele anual, echivalentul a o motocicletă la fiecare două secunde.

Rămâne de văzut dacă ideile grandioase la care piața electrică din India aspiră vor fi înăbușite în fașă sau au exact dozele de nebunie și megalomanie necesare uneori succesului. Nu există dubiu – cucerirea a 15% din cota mondială a industriei motocicletelor obligă la folosirea celor mai puternice atu-uri și formularea unei oferte ce nu poate fi refuzată.

Aceste scutere electrice au un aspect curat și sunt echipate cu suspensie unilaterală atât în față cât și în spate, la fel ca frânele cu disc care ar trebui să ușureze schimbarea anvelopelor la nevoie. Pentru protejarea pieselor aflate în mișcare de praf, pietriș și murdăria drumului, Ola a adăugat apărători de plastic peste sistemul de acționare și suspensie față.

Citiți toate detaliile în următoarea revistă AUTO Pro !

Articole similare

Noutățile din prima zi a Salonului Auto de la Shanghai

Filip Sîrbu

General Motors primește fonduri de 489 mil. USD pentru a produce ventilatoare mecanice

Robert Stan

Ford România a anunțat extinderea perioadei de oprire temporară a activității

Robert Stan

Leave a Comment