AUTOpro
Extra

Exclusiv! Noul BMW X3 surprins în teste

Spy-PhotoAvem o serie de poze spion cu viitorul BMW X3, cunoscut intern cu numele de cod G01. Acest nou model va fi bazat pe noua platformă CLAR a bavarezilor, urmând a fi oferit cel mai probabil cu tracțiune spate, deși unele voci susțin că noul model va fi oferit exclusiv cu tracțiune față – să sperăm că nu! Spy-Photo Însă veștile bune spun că sistemul de tracțiune integrală xDrive va rămâne la fel de bine setat, urmând a transmite mare parte din cuplu către puntea din spate.Spy-Photo

Se zvonește că X3 va veni și în versiune plug-in hibrid, acest model urmând a fi propulsat de un motor pe benzină în 3 cilindri de 1,5 litri și un motor electric.Spy-Photo

X3 va împrumuta o mare parte din tehnologii de la nava-amiral a mărcii, BMW Seria 7, urmând ca noul model să dispună de sisteme complexe de asistență ale condusului, și nu numai.
 Spy-Photo Designul nu va fi radical schimbat, noul X3 urmând a împrumuta din detaliile de la noul Seria 5 și Seria 7, cu farurile noi ce se prelungesc spre grilă. Noul X3 va fi construit și într-o versiune cu ampatament mărit, denumită G08, și destinată exclusiv pieței din China.

Spy-Photo Spy-Photo Spy-Photo

Articole similare

Codul fiscal produce prima reacție dură a președintelui Iohannis față de premierul Ponta: “Cum poate Guvernul să vină cu un program de reduceri de taxe fără să spună de unde astupi gaura?”

Dan Damian

AUTOSTRADA Nădlac-Arad: Lotul II şi noul punct de control de la graniţă, inaugurate în 11 iulie

Autopromag

Jeep® Renegade debutează pe marile ecrane în filmul “Batman v Superman: Dawn of Justice”

Autopromag

Leave a Comment