AUTOpro
Stiri AUTO pro Exclusiv Test scurt

Primele impresii pentru Geely EX5 după testele europene

Geely EX5

AUTOpro a fost prezent la AUTOMECHANIKA Frankfurt 2024, publicația fiind reprezentată chiar de redactorul-șef Dan Vardie, care este în același timp fondator și președinte al celui mai mare juriu auto european – AUTOBEST. După ce am avut parte de un articol detaliat despre ce a însemnat AUTOMECHANIKA 2024, avem acum un preview, un fel de prime impresii legate de Geely EX5. În câteva zile revenim cu testul complet pentru un SUV extrem de bine primit de un grup restrâns de jurnaliști auto din întreaga Europă.

Foarte important de menționat este că din acest club exclusivist care a luat contact cu Geely EX5 în Frankfurt a făcut parte, pe lângă Dan Vardie, care a fost și cel mai intervievat jurnalist din timpul testelor, însuși legenda Bernd Ostmann, fost redactor-șef al Auto Motor und Sport Germania. Așadar, cei mai importanți jurnaliști auto din Europa au fost împreună cu această ocazie. Avem, iată, un scurt preview sub formă video de la testele cu Geely EX5, pentru ca, așa cum am precizat deja, în câteva zile să revenim cu un test complet.

Așa cum se poate observa foarte clar din clipul video de mai sus, Dan Vardie, redactorul-șef AUTOpro și Președintele AUTOBEST, a fost cel care a venit cu cele mai multe impresii la cald din timpul testelor, părerea dumnealui fiind, în mod evident, de mare valoare pentru Geely.

Dan Vardie la testele cu Geely EX5 din Frankfurt

Vă așteptăm din nou pe site cu testul complet pentru Geely EX5.

Articole similare

Chinezii de la Aito au lansat un nou SUV electric: până la 530 CP și 1400 km de autonomie

Mihai Morcovescu

Opel va construi un prototip de automobil complet autonom avansat până în 2025

Mihai Morcovescu

Drive test Ford Explorer Plug in Hybrid: Va invitâm să… Explorer

Dan Vardie