AUTOpro
Generale

Weekend plin de adrenalină în București

Salonul Auto Moto 2014, eveniment aflat în plină desfășurare în Piața Constituției din București, se pregătește pentru un week-end plin de adrenalină și distracție. Pe lângă zeci de mașini și motociclete noi, spectaculoase vehicule unicat și standuri cu piese și accesorii, organizatorii au pregătit – în zona exterioară a expoziției – adevărate spectacole de drift și burnout, parade moto și retro, precum și un generos spațiu dedicat autoutilitarelor. O nouă marcă de prestigiu s-a alăturat celor deja aflate în standurile expoziției.

Primele două zile ale Salonului Auto Moto (SAM) au atras iubitorii de automobile și motociclete ca un magnet, iar ofertele speciale puse la dispoziția vizitatorilor de expozanți au avut un succes demn de luat în seamă. Celor 21 de mărci auto și 6 moto li s-au adăugat, începând cu 4 aprile, și prestigiosul brand german Volkswagen, care expune modele precum Golf VII, Jetta, Caddy, sau up!. La SAM 2014 vizitatorii pot vedea, compara și cumpăra, modele ale mărcilor Abarth, Fiat, Jeep, Maserati, Opel, Skoda, SEAT, Chevrolet, Citroen, Mazda, Suzuki, Volkswagen, KIA, Isuzu, Mitsubishi, Hyundai, Honda, Peugeot, Ford, Opel, Mercedes-Benz, smart, Volvo, Ducati, CF Moto, BMW Moto, Kawasaki, Suzuki Moto și Triumph.

_MG_0537

Începând de sâmbătă, 5 aprilie, când granițele Salonului Auto Moto se vor extinde pe Bulevardul Libertății, pe lângă vehiculele expuse, toți cei prezenți la SAM 2014 vor avea ocazia să asiste la demonstrații spectaculoase de drift și burnout. Acestea vor fi susținute de piloți de renume, campioni de raliu și ași ai volanului. Titi Aur, de opt ori câștigător al Campionatului Național de Raliuri, Vali Porcișteanu, campion național absolut de raliuri în 2011 și cel mai bine clasat pilot român în ultimii 5 ani și Sorin Ene, pilot profesionist de drift, vicecampion național și fondator al primei școli de drift din România vor uimi asistența cu talentul și îndemânarea lor. Atât sâmbătă cât și duminică, în reprezentații succesive, Titi Aur, fondator al școlii de conducere defensivă și pilotaj, va invita norocoșii aflați în zona de drift a SAM să îl însoțească la bordul bolidului său în timpul demonstrațiilor.

Pasionații de tuning își vor putea expune vedetele pe două sau patru roți în care au investit timp, bani și suflet în spațiul exterior special amenajat pentru ei în fața Palatului Parlamentului, la doar câțiva pași de zona rezervată spectacolelor de drift și burnout. Organizatorii Salonului Auto Moto promit și un concurs cu premii substanțiale, special dedicat posesorilor de mașini tunate și motociclete. În weekendul 5-6 aprilie, odată cu achiziționarea unui bilet de intrare, fiecare vizitator va primi și trei taloane pe care va putea vota cea mai frumoasă mașină, cea mai frumoasă motocicletă și, cum altfel, cea mai frumoasă hostess. La finalul expoziției vor fi anunțați câștigătorii cărora li se vor înmâna premii consistente.

VW

SAM Bucureşti, cel mai important eveniment dedicat pasionaților de mașini și motociclete, are loc în perioada 2 – 6 aprilie 2014. Programul zilei de vineri a început la ora 10.00 și se va încheia la ora 20.00, în timp ce sâmbătă, 5 aprilie, acesta se va extinde până la ora 22.00. Ultima zi a expoziției, duminică, 6 aprilie, va debuta la ora 10.00 și se va încheia la ora 18.00. Prețul unui bilet de acces la SAM 2014 în ziua de vineri, 4 aprilie, este de 15 lei, în timp ce sâmbătă și duminică – zile în care organizatorii expoziției au pregătit vizitatorilor o mulțime de surprize plăcute – prețul va fi de 20 de lei.

 

Articole similare

“Opel va rămâne la fel de germanic ca și până acum” – Carlos Tavares

Filip Sîrbu

Duster cu cutie automată EDC lansat oficial în România

Filip Sîrbu

Salonul Auto Moto 2015, oglinda pieței auto românești

Stan Robert