AUTOpro
Generale Romania my love Stiri

Testul de consum în condiții reale de funcționare PSA a câștigat premiul `ECOBEST 2017` și Alexa pentru SEAT este ‘SMARTBEST 2017’

Citroen C3 Aircross, Ford Fiesta, Honda Civic, Opel Grandland X, Seat Ibiza și Volkswagen T-Roc sunt finaliștii competiției europene ‘AUTOBEST 2018‘. Cele șase modele se vor duela în încercarea de a câștiga marele premiu  ‘Best Buy Car of Europe in 2018‘, oferit de juriul care numără nu mai puțin de 31 de membri. Acesta își va alege favoritul/favoriții în săptămânile următoare, urmând ca marele câștigător să fie anunțat pe data de 15 decembrie.

“Nu mai puțin de șase autovehicule au convins anul acesta membrii juriului că merită un loc în finală. Prin urmare, avem acum șase finaliști pentru competiția Best Buy Car of Europe in 2018!”, a declarat Dan Vardie, Membru Fondator și Chairman al organizației AUTOBEST. Conform regulamentului AUTOBEST, juriul poate decide numărul de finaliste ale competiției, care poate fi diferit de la an la an.

AUTOBEST lansează de asemenea oficial și logo-ul ‘European AUTOBEST 2018 Finalist‘, pe care cei șase producători din finală îl pot folosi în toate campaniile promoționale și/sau campaniile de promovare, înaintea anunțării marelui câștigător AUTOBEST 2018.Logo Autobest Euro Finalist

Pe 29 și 30 noiembrie, juriul european AUTOBEST va merge la centrul de testare de la Vairano de lângă Milano pentru a testa cele șase modele din Final Six. “Noi, cei de la AUTOBEST, realizăm unele dintre cele mai complexe și relevante teste din presa auto. Anul trecut am inaugurat testele comparative on-road și on-track, în colaborare cu ASC Vairano, centrul de testare al celor celor de la Quattroruote, revista auto numărul 1 din Italia, membru al AUTOBEST. Am pionerat de asemenea și cea mai modernă sesiune de Întrebări și Răspunsuri din industria auto.”, a declarat Ilia Seliktar, Președintele juriului AUTOBEST.

Premiul ECOBEST 2017, care aduce laolaltă cele mai relevante produse, tehnologii și proiecte eco de pe continentul european merge spre `testul de consum în condiții reale de funcționare realizat de PSA în colaborare cu Bureau Veritas, T & E și asociația France Nature Environment (FNE)`. Este pentru prima oară în industrie când un producător de automobile, în speță PSA, se aliază cu trei organizații independente  – Bureau Veritas, France Nature Environment și Transport & Environment, cu sediul la Bruxelles – pentru a veni cu o abordare pur științifică în măsurarea consumului în condiții reale de funcționare. Într-o perioadă dominată de suspiciunile tot mai dese de păcălire a testelor de consum, proiectul PSA demonstrează că francezii vor să fie corecți față de clienți.

Premiul ‘DESIGNBEST‘ îi revine anul acesta lui Marek Reichman, Chief Designer & Chief Creative Officer Aston Martin Lagonda. Intrat într-un Hall of Fame unic, rezervat doar celor mai buni designeri de automobile, Reichman primește recunoașterea europeană pentru munca extraordinară pe care o depune în cadrul producătorului britanic de automobile. Designer a mai multe automobile de cult din ultimul deceniu, între care nu putem să nu le amintim pe cele din celebra serie James Bond, Reichmann este unul din cei mai influenți și talentați designeri din era noastră, care a adus o uriașă contribuție la evoluția mărcii Aston Martin, care s-a transformat dintr-o marcă de automobile pure luxury într-una de lux în adevăratul sens al cuvântului, oferind produse, servicii și experiențe de lux.

Premiul SMARTBEST 2017 merge către producătorul spaniol SEAT, care a reușit să realizeze prima colaborare cu asistentul Amazon Alexa din industrie. Chiar dacă nu este o alegere exclusivă, opțiunea celor de la Amazon de a se alia prima oară cu SEAT pentru implementarea asistentului personal Alexa reprezintă un uriaș pas înainte în domeniul tehnologiilor connected de la bordul automobilelor. Această cooperare se află abia la început, și în viitor aceasta va oferi mult mai mult decât recunoaștere vocală, având astfel șansa de a fi un adevărat game-changer în viitorul connected al automobilelor. Juriul AUTOBEST se mândrește că acordă acest world’s first award companiei spaniole SEAT.

Premiul SAFETYBEST le revine în acest an japonezilor de la Toyota pentru dotarea standard a aproape tuturor automobilelor din gamă cu sistemul ultra-avansat Safety Sanse, care oferă un nivel de siguranță foarte ridicat pentru aproape toate automobilele Toyota vândute în Europa, fiind în linie în același timp și cu AUTOBEST Credo. Juriul a fost impresionat în mod special de rapiditatea cu care Toyota a reușit să implementeze un pachet larg de sisteme de siguranță în gama de autoturisme. Deja nouă din zece automobile, sau, dacă preferați în procente, 92% din automobilele vândute în Europa dispun de Toyota Safety Sense. Aceste cifre cuprind un procent de 100% pentru modelul Yaris, care primește sistemul Pre-Collision care vine cu frânare automată în caz de urgență, fază lungă automată, sistem de avertizare a părăsirii benzii de rulare precum și centuri spate cu limitatoare de efort și pretensionare. Toate modelele, în afară de cel de bază, dispun și de sistem de recunoaștere a semnelor de circulație. Juriul AUTOBEST reprezintă 31 de țări europene, ceea ce îl recomandă ca fiind cel mai mare juriu auto independent din lume din punctul de vedere al țărilor reprezentate.Next Generation Ford Fiesta – World’s Most Technologically AHonda Civic - Copy Seat Ibiza Opel Grandland X

Copyright William Crozes @ Continental Produtions

Der neue Volkswagen T-Roc

Articole similare

Video !!! Renault a prezentat pick-up-ul Alaskan

administrator_autopromag

BYD va aduce în Europa SUV-urile electrice pe care le vinde acum doar în China

Mihai Morcovescu

Industria auto repornește în Ungaria

Robert Stan

Leave a Comment