AUTOpro
Generale

On line si mobile

Revista AUTO pro trece într-o nouă etapă de dezvoltare, fiind prezentă atât pe internet cât și disponibilă pentru download din App Store și eChiosc.ro. Edițiile electronice se accesează 100% gratuit.

După ce am operat mai multe modificări de layout ale versiunii printate, a venit vremea să ne extindem pe internet, unde am lansat site-ul www.autopro.ro. De asemenea, numele revistei noastre va figura în lista de aplicații ale App Store. Așa cum v-am obișnuit, exclusivitățile nu se opresc doar la materialele în sine, ci și la modul în care vă oferim revista. Practic, numerele impare ale revistei vor fi editate clasic, în versiune printată, iar cele pare le veți regăsi exclusiv în variantă electronică. Acestea sunt accesibile absolut gratuit, în format pdf pe site-ul nostru de internet și, deocamdată, pentru tablete și telefoane cu sistem de operare iOS.

Din punct de vedere editorial, am realizat un algoritm, după care vom publica materialele, algoritm pe care îl vom explica în continuare. Materialele care sunt exclusivități naționale se vor regăsi doar în ediția printată, în vreme ce 30% din teste și inside story-uri vor fi publicate într-o formă mai restrânsă electronic și complet în revista tipărită. De asemenea, versiunea electronică va avea în proporție de 35% materiale proprii, care nu vor fi găsite în print, cu precădere teste și știri. Va exista și o suprapunere de subiecte între ediția electronică și numerele printate, cel anterior, respectiv următorul. Spre exemplu, în numărul 16, electronic, veți întâlni câteva materiale din numerele 15, dar și din 17. Vrem astfel ca versiunea printată să rămână mediul în care vom publica cele mai interesante materiale, exclusivități și premiere, dar să dăm ocazia unui număr mult mai mare de cititori să intre în contact cu revista noastră, via internet și App Store.

Articole similare

Tesla este mai valoroasă ca BMW, Musk cel mai bine plătit CEO auto

Filip Sîrbu

Maserati Royale, un tribut adus istoriei

Dan Damian

3 Ways You Don’t Know You’re Hurting A Culture When You Travel

Mihai Predescu