AUTOpro
Generale

Prețul supercarului Vulcan produs de Aston Martin va fi de 2,45 mil. Euro

Britanicii de la Aston Martin au anunțat că prețul modelului Vulcan, care va fi prezentat peste doar câteva zile la Geneva Motor Show, va fi de 1,8 milioane de lire sterline, adică nu mai puțin de 2,45 milioane de euro.

Vulcan

Supermașina celor de la Aston Martin, cu o caroserie din fibră de carbon, este propulsată de un motor V12 de 7.0 litri, iar forța de peste 800 CP va fi transmisă către roți grație unei cutii secvențiale derivată din cele utilizate pentru mașinile destinate curselor de viteză pe circuit.

Vulcan 1

Deși nu au oferit mai multe detalii despre performanțele vehiculului, oficialii Aston Martin au ținut să menționeze că Vulcan va fi produs în doar 24 de exemplare și va putea fi condus doar pe circuit.

Vulcan 2

Mai multe detalii despre Aston Martin Vulcan dar și despre cele mai importante noutăți de la Geneva Motor Show veți putea citi pe site-ul autopro.ro și în revista AUTO pro. O echipă a revistei va fi la Geneva în perioada 2 – 4 martie pentru a asista la unul dintre cele mai importante evenimente ale industriei auto din acest an.

Articole similare

Test drive Nissan Qashqai – Maturizare deplină

Filip Sîrbu

Panamera al doilea

administrator_autopromag

McLaren nu se grăbește cu electrificarea

Robert Stan

Leave a Comment