AUTOpro
Generale Romania my love Stiri

Conferința Mobilitatea viitorului dezbate viitorul mobilității

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Franceză din România (CCIFER) va organiza miercuri, 4 octombrie 2017, conferința “ Mobilitatea viitorului” la Iași, împreună cu partenerii săi : Groupe Renault, Groupama Asigurări, Holcim și ENGIE, pentru a dezbate viitorul mobilității și a propune alternative practicilor de mobilitate de zi cu zi.

Apariția unor noi tipuri de autoturisme (electrice, autonome), modalități de transport (car-sharing), constrângeri de mediu și urbane ( parcări, orașe mai curate), impun o conștientizare la nivelul utilizatorilor finali, a colectivităților locale și a companiilor.

CCIFER, împreună cu partenerii săi, dorește să propună cu acest eveniment un concept integrat de sensibilizare și schimb de bune practici pentru a le permite diferiților actori implicați să-și reevalueze opțiunile, să-și identifice parteneri și să conceapă noi soluții adecvate mobilității în viitor.banner mobilitate carusel RO

«  Conferința « Mobilitatea viitorului » organizată la Iași face parte dintr-o serie de evenimente pe care CCIFER le va organiza la Cluj, Timișoara și Sibiu. Suntem bucuroși să demarăm acest eveniment la Iași, în cooperare cu primăria Iași și în prezența domnului primar. Ne bucurăm că împreună putem contribui la dezvoltarea  sustenabilă a orașelor în care trăim  penntru a răspunde nevoilor cetățenilor și al comunității, mai ales în termeni de mobilitate. » a declarat François Coste, Președinte CCIFER.

CCIFER exprimă o poziție comună a societăților membre și a investitorilor francezi în România în dialogul cu autoritățile publice. O comunitate de afaceri fondată pe savoir-faire-ul francez, CCIFER este un lider angajat în dezvoltarea durabilă a persoanelor, a companiilor și a României. Camera reunește 500 de companii franceze și române care reprezintă 18 Mld de euro și peste 125000 de locuri de muncă. Companiile membre sunt lideri în mai multe sectoare de activitate care formează economia locală.

Conferința “Mobilitatea viitorului în Iași” va avea loc în data de 4 octombrie, în intervalul orar 9h00-13h00, la Primăria Iași (adresa: B-dul. Ştefan cel Mare Şi Sfânt, nr. 11, Iaşi).

Participarea este gratuită, dar înscrierea este obligatorie. Înscrierile se fac pe www.ccifer.ro

Articole similare

LANSARE. Gândul.ro lansează emisiunea Gândul Green cu Dan Vardie

Tesla traversează cea mai grea perioadă din istorie

Darius Pana

Kia e-Niro, campion peste ocean

Florin Amariei

Leave a Comment