AUTOpro
Generale Green car Stiri

Conceptul Renault Kangoo ZE anunță o nouă generație a utilitarei electrice

Renault va lansa o nouă generație a utilitarei electrice Kangoo ZE în 2020, iar până atunci ne putem face o idee despre cum va arata prin intermediul conceptului cu același nume.

Renault a anunțat astăzi o serie de schimbări în gama sa de vechicule utilitare și a prezentat un concept pentru viitoarea generație a modelului Kangoo ZE.

Noua generație Kangoo ZE va fi lansată în 2020 și va fi complet schimbat din punct de vedere al designului. Conceptul prezentat astăzi ne ajută să ne facem o idee despre cum va arata noul model utilitar electric de la Renault.

Conceptul Kangoo ZE este prezentat în culoarea Austral Grey cu accente verzi pe calandru, iar blocurile optice par unite prin intermediul grilei.

În spate, stopurile păstrează tema verticală și sunt unite de un element luminos care încorporează și logo-ul Renault.

Renault nu a dat însă nici un fel de detalii tehnice despre viitoarea generație Kangoo ZE, așa că pentru a afla capacitatea bateriei și puterea motorului electric trebuie să mai așteptăm.

Noua generație Renault Kangoo va fi produsă în Franța atât în variantă electrică, cât și în variantă cu motor termic la uzina MCA de la Maubeuge.

Articole similare

Hyundai a prezentat o nouă versiune a autocamionului fuel-cell Xcient

Filip Sîrbu

Sistemele multimedia din maşini prezintă pericol pentru şofat

administrator_autopromag

Oxigen pentru incompetență

Robert Stan

Leave a Comment