AUTOpro
Stiri

Toyota și Suzuki vor forma un parteneriat

Toyota și Suzuki au anunțat că se află în discuții pentru pornirea unui parteneriat între cele două mari companii din domeniul auto. Aceștia au în plan să colaboreze pe partea de protecția mediului, siguranță, dar și tehnologii informaționale.

În cadrul întâlnirii din 6 februarie 2017, cei doi șefi ai companiilor au afirmat: “Dacă ești la conducerea unei companii, trebuie să faci față în permanență unor provocări. Trebuie să conduci compania ta pentru beneficiul societății, iar acest lucru rămâne neschimbat”. Acestea, am simțit, au fost în spiritul expresiei “Let’s do it”. Ambele companii, care își au rădăcinile în Enshu (zona de vest a Prefecturii Shizuoka), intenționează să aplice la maximum spiritul expresiei “Let’s do it” și vrem să cooperăm pentru a permite oamenilor din întreaga lume să experimenteze bucuria mobilității. Sunt cu adevărat recunoscător pentru că am oportunitatea de a lucra împreună cu Suzuki, o companie care debordează de un spirit al schimbării și inovației. Toyota așteaptă cu nerăbdare să învețe multe lucruri noi”, a afirmat Akio Toyoda, președintele Toyota.

Președintele Toyota Motor Akio Toyoda (stânga) îi strânge mâna președintelui Suzuki, Osamu Suzuki, în timpul conferinței de presă
Președintele Toyota Motor Akio Toyoda (stânga) îi strânge mâna președintelui Suzuki, Osamu Suzuki, în timpul conferinței de presă

Președintele Suzuki, a spus: “Sub conducerea președintelui Akio Toyoda,
Toyota și-a arătat entuziasmul în timpul discuțiilor referitoare la acest parteneriat. Vreau să-mi exprim aprecierea sinceră față de această atitudine și confirm că Suzuki s-a implicat intens în aceste discuții, fiind acum în fața punctului de pornire pentru construirea unei relații de cooperare concretă. Vom face eforturi maxime pentru a produce rezultate care să le demonstreze partenerilor noștri că decizia de a intra într-un parteneriat cu Suzuki a fost una bună”

Articole similare

Parteneriat VinFast – ProLogium pentru producția bateriilor Solid-state

Darius Pana

Renault Megane este „Mașina anului 2017 în România”

administrator_autopromag

Audi va lansa și construi cinci modele e-Tron în China

Filip Sîrbu

Leave a Comment