AUTOpro
Stiri

Opel Vivaro-e: 136 CP și autonomie de până la 330 km

Opel a prezentat primul său model utilitar electric din gamă: Vivaro-e. Van-ul german folosește un motor electric de 136 CP și are o autonomie de până la 330 km.

Opel adaugă în gama sa un nou model electric alături de proaspăt lansata Corsa-e. Utilitara ușoară Opel Vivaro-e folosește același motor electric ca și Corsa-e și împarte platforma EMP2 cu celelalte utilitare din grupul PSA: Citroen Jumpy și Peugeot Expert.

Vivaro-e folosește motorul electric de 136 CP. Cuplul oferit este de 260 Nm, iar viteza maximă a modelului utilitar a fost limitată la 130 km/oră. Standard, modelul vine cu bateria de 50 kWh (folosită și de modelul Opel Corsa-e) care îi oferă o autonomie de 230 km. Pentru o autonomie mai mare, de 330 km, se poate alege bateria de 75 kWh.

Gândit în special pentru livrări urbane, versiunea electrică a modelului Vivaro oferă un spațiu de încărcare mai mic față de versiunea cu motor diesel.

Vor fi disponibile trei versiuni ale modelului electric Vivaro: S, M și L. Diferența este dată de lungimea caroseriei și de capacitatea spațiului de încărcare.

Clienții pot alege varianta standard (S) cu o lungime de 4.6 metri și capacitate de încărcare de 4.6 mc. Urmează versiunea M cu o lungime de 4.95 m și 5.8 mc capacitate de încărcare. Cea mai mare versiune (L) are o lungime de 5.3 metri și o capacitate de încărcare de 6.6 mc.

Articole similare

Ineos Grenadier primește o ediție specială: vor fi produse doar 1.924 de unități

Mihai Morcovescu

Noul KIA EV5 a fost lansat în China la jumătate din prețul unui Tesla Model Y

Mihai Morcovescu

BCR lansează eGo și devine prima bancă din România care oferă un concept inovator de car sharing electric

Leave a Comment