AUTOpro
Stiri

Opel Vivaro-e: 136 CP și autonomie de până la 330 km

Opel a prezentat primul său model utilitar electric din gamă: Vivaro-e. Van-ul german folosește un motor electric de 136 CP și are o autonomie de până la 330 km.

Opel adaugă în gama sa un nou model electric alături de proaspăt lansata Corsa-e. Utilitara ușoară Opel Vivaro-e folosește același motor electric ca și Corsa-e și împarte platforma EMP2 cu celelalte utilitare din grupul PSA: Citroen Jumpy și Peugeot Expert.

Vivaro-e folosește motorul electric de 136 CP. Cuplul oferit este de 260 Nm, iar viteza maximă a modelului utilitar a fost limitată la 130 km/oră. Standard, modelul vine cu bateria de 50 kWh (folosită și de modelul Opel Corsa-e) care îi oferă o autonomie de 230 km. Pentru o autonomie mai mare, de 330 km, se poate alege bateria de 75 kWh.

Gândit în special pentru livrări urbane, versiunea electrică a modelului Vivaro oferă un spațiu de încărcare mai mic față de versiunea cu motor diesel.

Vor fi disponibile trei versiuni ale modelului electric Vivaro: S, M și L. Diferența este dată de lungimea caroseriei și de capacitatea spațiului de încărcare.

Clienții pot alege varianta standard (S) cu o lungime de 4.6 metri și capacitate de încărcare de 4.6 mc. Urmează versiunea M cu o lungime de 4.95 m și 5.8 mc capacitate de încărcare. Cea mai mare versiune (L) are o lungime de 5.3 metri și o capacitate de încărcare de 6.6 mc.

Articole similare

MAI vrea să reglementeze circulația trotinetelor electrice

Robert Stan

Noul DS 4! Spirit avangardist în formă de crossover

Florin Amariei

Muzeul Ferrari își deschide porțile pentru toții vizitatorii… online

Autopromag

Leave a Comment