AUTOpro
Stiri Green car

Lo Res by United Nude. Aceasta este o mașină

lo res car

Fie că vă vine să credeți sau nu, în imaginea acestui articol se află o mașină. Lo Res by United Nude este un automobil care vrea să înfățișeze un Lamborghini Countach în forma sa cea mai simplă, maxim de minimalistă.

United Nude este o companie care comercializează îmbrăcăminte și încălțăminte, dar Lo Res este o mașină reală pe care ei au construit-o pentru a arăta că se pricep la redesenarea unui simbol într-o formă cât mai lipsită de orice decupaje.

Lo Res vrea să fie un Countach extrem de simplu, dar sub „capotă” are un motor electric mic care garantează o viteză maximă de 45 de km/h. Este, așadar, evident că a fost gândită pentru a fi un exemplar menit a arăta ce se poate face, când nu există bariere.

Deși mașina pare să fie pregătită pentru un Batman dintr-un viitor lipsit de interesul pentru aerodinamică, panourile sunt toate transparente și din interior se poate vedea afară. Șasiul folosit este împrumutat de la o mașină de golf, dar a fost întărit. Farurile și stopurile sunt ascunse, iar în interior pot sta două persoane. Airbagurile lipsesc, iar scaunele sunt fixe. Fiind un model complet electric, are o singură viteză. Tema minimalistă este menținută și la interior.

Iluminatul interior este puternic și oferă o perspectivă interesantă asupra mașinii.

Lo Res Car poate fi admirată la Muzeul Peterson.

Articole similare

Cursa de 48 de ore: semnal de alarmă împotriva oboselii la volan

Dragos Baltateanu

DUSTER CAMP 2016: Galeria foto al celui mai mare eveniment 4×4 al toamnei

Autopromag

BMW Seria 4 a fost prezentat oficial

Robert Stan

Leave a Comment